FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURI TV

Prima măsură luată la Telekom Sport, după ce Gazeta a dezvăluit că societatea germană pleacă din România

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 18:25

Telekom România a făcut publică prima decizie, după ce Gazeta Sporturilor a anunțat luna trecută că societatea germană va pleca din România, urmând ca RCS-RDS și Orange să-și împartă abonații și drepturile TV din Liga 1.

Astfel, Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6 și-au întrerupt emisia, iar operatorul de cablu a cerut Consiliului Național al Audiovizualului retragerea celor două licențe, anunță Pagina de Media.

„Tot conținutul sportiv Telekom Sport se va concentra pe cele 4 canale (Telekom Sport 1, 2, 3 și 4). Clienții nu vor fi afectați de aceste modificări, beneficiind în continuare de întreaga ofertă de programe Telekom Sport”, a fost reacția reprezentanților companiei pentru sursa citată.

CARE E SCHEMA ÎN DETALIU?

Informațiile GSP sunt că Telekom se va retrage cu totul din România și „averea” reprezentată de abonați și de drepturile TV va fi împărțită între RCS-RDS și Orange. Francezii preiau partea de telefonie mobilă, RDS se alege cu bucata din Telekom care ține de televiziune.

Televiziunea unică rămasă va fi construită pe „scheletul” DigiSport, combinat cu câțiva oameni de la Telekom Sport. Nu vor face parte din plan toți angajații de acum ai celor două posturi.

Citește și:

SEISM ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! Telekom dispare din România, Digi și Orange împart abonații, drepturile TV sunt în aer » Urmează falimentul Ligii 1?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
tonyys
tonyys  •  05 Iunie 2019, 22:39
Postat de martinpen pe 05 Iunie 2019, 19:49

Mai usor cu "dezvaluirea GSP" ca nu ati facut decat sa copiati. Sursa aici: https://www.g4media.ro/surse-compania-germana-telekom-ia-in-calcul-plecarea-din-romania-dupa-ordonanta-lacomiei-efecte-pe-piata-comunicatiilor-si-pe-piata-tv.html

A băgat g4media un fake news in campanie electorala iar gsp a pus botu'.

abigail.drunk
abigail.drunk  •  05 Iunie 2019, 22:02
Postat de tinn_2 pe 05 Iunie 2019, 21:34

tu, parca erai sfertodocta in juridice, acum te bagi si la tranzactii comerciale? te faci de ras, stai la ce te pricepi, frecat bocanci

ba laslas pe tine te preocupa la ce se pricep altii dar tu in afara de bautura la ce te pricepi prostule?

tinn_2
tinn_2  •  05 Iunie 2019, 21:34
Postat de catalynn pe 05 Iunie 2019, 19:53

E ca la banca, faptul ca societatea mama se retrage nu inseamna ca tu ai scapat de datorii .... In cazul de fata cele 4 canale nu se vor inchide ci doar vor trece in portoffoliul unei alte companii, posibil chiar Gigi Sport. Daca insa vor fi preluati de un investitor serios, Emil Gradinarescu Rasad si restul fcsbistilor vor fi dati afara in suturi!

tu, parca erai sfertodocta in juridice, acum te bagi si la tranzactii comerciale? te faci de ras, stai la ce te pricepi, frecat bocanci

Vezi toate comentariile (10)
Comentează