FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Prima ofertă pentru Grozav după plecarea de la Dinamo: "L-aș vrea la noi!"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 noiembrie 2018 19:31

Gicu Grozav a plecat de la Dinamo după înfrângerea din Cupă cu Csikszereda, însă nu duce lipsă de oferte. Atacantul este dorit de Ioan Andone, la FC Voluntari. 

"L-aş vrea pe Gicu Grozav, dar nu vine el la noi. Dacă înscria cu scăriţă, cu ce vrea el, era în regulă. Echipa naţională încă are nevoie de el.

La Dinamo este nevoie de jucători cu personalitate. Ca să construieşti o echipă de cupele europene ai nevoie de jucători decisivi", a declarat Ioan Andone la TV Digi Sport.

Gicu Grozav a evoluat în 4 meciuri pentru Dinamo, cu Botoșani, Dunărea Călărași, Chiajna și Miercurea Ciuc. N-a reușit să câștige niciunul dintre ele.

Fotbalistul are 25 de meciuri în naționala României, pentru care a marcat de 5 ori, ultima dată anul trecut, în aimcalul cu Turcia, 2-0.

1.000.000 €este cota lui Gicu Grozav pe transfermrakt 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lapusneanul
lapusneanul  •  06 Noiembrie 2018, 20:31

jurnalistul de la fituica de impachetat peste nu stie sa faca diferenta dintre oferta si l-as vrea...:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează