LIGA 1  ·  STEAUA

Prima problemă pe care Stan trebuie să o rezolve! » "Gladiatorul" i-a enervat pe toţi

La 26 de ani, Bourceanu a ajuns căpitanul celei mai importante formaţii din România
La 26 de ani, Bourceanu a ajuns căpitanul celei mai importante formaţii din România

Articol de — Sambata, 01 Octombrie 2011, 00:00

Stan trebuie să rezolve şi problemele dintre jucători. Unii erau frustraţi de comenzile lui Levy, alţii nemulţumiţi de noul lider, Bourceanu.

Alexandru Bourceanu şi-a luat în serios rolul de "jupîn" al Stelei o dată ce a primit banderola de căpitan. Prea în serios, cred unii dintre colegii lui. Cu Latovlevici s-a contrat după meciul din Cipru, fiindcă Alex acuzase "turnătorii" din vestiar. "Să-şi vadă de treaba lui, de jocul lui!", i-a replicat fundaşul stînga, şi el fost la Timişoara, ca şi Bourceanu. Înainte să fie luat de la Poli, Alexandru fusese acuzat de Mihai Stoica, în discuţiile dintre ei doi, tocmai pe acest subiect: "N-am încredere în tine, am auzit că eşti «sifonar»!".

Noul purtăror al banderolei se comportă ca un căpitan chiar dacă e în poziţia asta de numai cîteva zile şi a ajuns la Steaua acum mai puţin de două luni. L-a sunat pe Becali zilele trecute, ca să-i ceară primele pentru calificarea în Europa League. Dar gestul nu l-a ajutat să-i cîştige pe toţi de partea lui. "Mai ceartă pe unul, dă indicaţii şi pe teren, şi în afara lui! S-a transformat cum s-a trezit cu banderola pe mînă, se simte brusc mai important decît e!", simt alţi jucători din lot.

"Ştiu că am probleme de rezolvat şi la nivelul lotului. Unii sînt trişti că a plecat Levy, alţii se bucură că am venit eu, aşa se întîmplă de fiecare dată. Trebuie să echilibrez balanţa" (Ilie Stan, antrenor Steaua)

"E important acum ca jucătorii să stea mai mult în cantonament, ca să se împrietenească. Lipseşte asta la Steaua" (Ronny Levy, fost antrenor Steaua)

1 singur jucător din lotul Stelei a mai lucrat în trecut cu Stan. E vorba despre Dorinel Popa, luat în vara asta de la Brăneşti”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (25)

livas  •  01 Octombrie 2011, 18:38

fortza alex!!!

dan1989  •  01 Octombrie 2011, 15:53

respect bourceanu! el poate impune disciplina in cadrul echipei! iar mimi stoica e un nesimtit, mai bine ca a plecat. noapte buna, mimi! du-te langa mariusica stan, la otelul! forza steaua,forza bourceanu!

pedropetrus  •  01 Octombrie 2011, 14:09

Asa a "furat" Dinamo in ultimii 3 ani! (2008-2011) Desteapta-te, romane! Film dedicat romanilor indobitociti de catre presa spurcata! ://www.youtube.com/watch?v=XPFBHUVGEE0

Vezi toate comentariile (25)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1