FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Prima reacţie a impresarului care a provocat depunctarea Vasluiului: "Nu se poate merge la TAS! Mi-a zis că bagă clubul în insolvenţă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 04 octombrie 2013 15:07

FC Vaslui a fost depunctată cu 8 puncte de Comisiile FRF după ce nu a plătit o datorie către impresarul Ionel Codoban la transferul lui Antal de la Oţelul Galaţi.

Impresarul a oferit prima reacţie după această decizie pentru Mediafax şi a anunţat că preşedintele Ciprian Damian i-a transmis că va băga clubul în insolvenţă: "Ei au făcut o mare parte din plată, în baza aceluiaşi contract. În momentul în care s-a semnat contractul între părţi a fost totul OK. Mie îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar nu s-a ajuns aici din cauza mea, vă rog să mă credeţi. Eu am avut o singură întîlnire de două minute acum vreo trei săptămîni, la Federaţie, cu domnul Damian, dar dumnealui a discutat din avion, iar eu eram jos undeva. Mi-a făcut o propunere pe care nu o puteam accepta. Şi mi-a zis că în cazul în care nu sînt de acord bagă clubul în insolvenţă. M-a speriat cu asta de m-a rupt. Că tot nu o să iau nici un ban", a declarat Codoban.

Impresarul consideră decizia Comsiei de Disciplină a FRF de a depuncta clubul FC Vaslui ca fiind una firească: "Ce pot spune este că această punere în executare este o decizie normală şi firească. Este o decizie definitivă, irevocabilă şi executorie. În rest nu vreau să comentez declaraţiile domnilor Porumboiu sau Damian. Nu vreau să-mi spăl rufele în public sau să fac afirmaţii calomnioase la adresa cuiva. Eu atît pot spune, s-a încheiat un contract care nu a fost respectat de către una din părţi. În rest, totul e poveste. Nu se poate merge nici la TAS, nicăieri. Ei nu au plătit după trei luni, aici e toată chestia. Nu valoarea sumei contează, ci termenul în care se achită datoria după ce se dă hotărîrea definitivă şi executorie. Dar fiecare interpretează regulamentul aşa cum crede de cuviinţă".

Ionel Codoban a dezminţit faptul că ar fi reprezentat toate părţile la negocierile privind transferul jucătorului Liviu Antal de la Oţelul la FC Vaslui. "Nu am reprezentat toate părţile. Nu vreau să dezbat acest aspect. Nu vreau să fac dezbatere pe acest subiect. Este părerea dumnealor, dar ştiu destul de bine că nu este aşa. Dacă cei de la Comisii au decis ceva, eu ce pot spune, că ăia sînt toţi nişte oameni care nu se pricep? Vasluiul a atacat cu recurs, iar Comisia de Recurs a păstrat decizia. Vasluiul a avut o singură obiecţie, că s-a calculat TVA la penalităţi, ceea ce nu trebuia să se întîmple. Şi Comisia de Recurs a admis. Asta a fost singura obiecţie", a mai spus Codoban.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
victorinoreddog
victorinoreddog  •  05 Octombrie 2013, 08:54

treaba este simpla! izolati jegul asta de impresar...

hammer90
hammer90  •  05 Octombrie 2013, 08:51

bre nea adi,ce dracu ai ajuns prostul satului,pai cum fac astia ce vor cu vasluiul?

plischi
plischi  •  05 Octombrie 2013, 07:40

nu inteleg de ce se intampla asta, din moment ce suma pentru care s-a ajuns aici nu este de vreo zece milioane de euro. se va spune, poate, ca nu suma conteaza, ci ideea de onestitate, dar nu suntem in china unde lipsa de onestitate iti pune un glonte in frunte, ci intr-o tara in care tot ea, lipsa de onestitate, te duce in parlament, te duce la guvernare samd.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează