FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Prima reacție a LPF după controversatul program de meci de la CS U Craiova - FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2017 14:45

CSU Craiova a șocat audiența înaintea meciului cu FCSB, când a oferit suporterilor un program de meci în care își jignește adversara. 

Reacțiile după apariția acelui program de meci n-au fost deloc bune la adresa clubului oltean, iar Liga Profesionistă Fotbal regretă și ea ieșirea în decor, cât și reacțiile lui Marcel Popescu și Gigi Becali. 

" Liga Profesionistă de Fotbal a luat act cu amărăciune față de recentele escaladări ale bunului simț din polemica inoportună și complet inutilă dintre conducătorii CSU Craiova și FCSB.
Regretăm mult derapajele verbale ale domnilor Marcel Popescu, respectiv George Becali. Ne cerem scuze suporterilor fotbalului profesionist din România că au fost nevoiți să asiste la un astfel dialog la distanță, care nu face cinste nici celor implicați, nici echipelor lor și în niciun caz fotbalului românesc.

Într-un moment în care Liga 1 Orange și-a regăsit climatul de echilibru și de performanță, oferind multe meciuri spectaculoase și o competiție pe muchie de cuțit, atât în play off cât și în play out, e regretabil ca tocmai cei implicați direct să ofere astfel de semnale.

Ne exprimăm speranța că toți cei care vrem binele fotbalului românesc vom știi să apreciem competiția și efortul uriaș al jucătorilor, antrenorilor, investitorilor și sponsorilor. Dacă nu ne respectăm noi, va fi cu atât mai greu să cerem altora, din afară, respect pentru munca noastră!

Totodată, LPF ar saluta știrea că oamenii implicați și-au cerut scuze deja, înțelegând că au greșit, și că astfel de ieșiri publice nu vor mai exista în lumea fotbalului românesc", se arată pe site-ul LPF. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
1259654057416332
Ion-Cristea Octavian  •  12 Aprilie 2017, 09:11

Asa conducători, asa suporteri! Am fost la meci, oltenii au înjurat tot meciul! Și asta la tribuna zero. La oficiala s-au luat la bătaie după golul Stelei. Responsabilii cu ordinea au dat din umeri când le-am zis ca locurile noastre sunt ocupate abuziv. Au zis ca dacă vrem sa stam pe locurile de pe bilet sa venim cu o ora înainte! Altfel sa stam unde mai e liber! Civilizație zero în Oltenia! De unde sa învețe dacă conducătorii înșiși instiga la violenta și limbaj suburban?

para.para
para.para  •  11 Aprilie 2017, 22:34
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ei cenzureaza orice pentru ca sunt fecesebisti. Legea lor e becali.

balauru48
balauru48  •  11 Aprilie 2017, 21:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close