FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Prima reacție a lui Adrian Mititelu, după ce a văzut motivarea deciziei de 0-3, de la Disciplină: „Așa va fi, o să vedeți!”

Adrian Mititelu / Sursă foto: Facebook +7   FOTO
Adrian Mititelu / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat marti, 21 februarie 2023 17:12 / Actualizat marti, 21 februarie 2023 18:52

FCU Craiova a primit astăzi motivarea deciziei Comisiei de Disciplină a FRF, care a dispus 3-0 pentru Sepsi "la masa verde", miercuri, 15 februarie, din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor olteni.

Patronul Adrian Mititelu (54 de ani) a anunțat că FCU va ataca decizia miercuri, 22 februarie, la Comisia de Recurs.

Principalul capăt de acuzare adus clubului FCU în motivare

+3 FOTO

 ”Fără a nega apartenența suporterilor, clubul oaspete a apreciat că nu poartă responsabilitatea pentru comportamentul suporterilor proprii prezenți la meci. Din probatoriul administrat rezultă că înaintea jocului, clubul FCU Craiova 1948 a transmis în scris în data de 20.01.0223 clubului Sepsi că nu organizează deplasarea suporterilor proprii, dar a semnat în ziua jocului preluarea sectorului de tribună rezervat suporterilor oaspeți prin ROS-ul propriu. 

Clubul FCU Craiova nu a probat că la ședința tehnică anterioară jocului s-a pus în discuție prezența și acceptarea propriilor suporteri și nu s-a implicat pe durata celor 10 minute de întrerupere a jocului în liniștirea grupului de suporteri”.

„Motivarea Comisiei de Disciplină este o aberație”

"Motivarea Comisiei de Disciplină este o aberație. Juridic e zero! Sunt foarte optimist că la apel se va schimba decizia. Nu se poate să rămână așa. Sunt oameni competenți acolo, care nu se pot face de râs. O să vedeți că se va rejuca meciul sau se va da meci pierdut, 0-3, pentru ambele echipe. A fost o greșeală întreruperea meciului.

Sepsi putea să-i evacueze pe suporterii care scandau, dar a primit doar amendă, și le-a dat meci câștigat cu 3-0. N-au menționat nimic despre Planul de acțiune al meciului, din care reiese că forțele de ordine știau că suporterii noștri vin neorganizați la stadion.

Noi am anunțat Jandarmeria că nu organizăm deplasarea suporterilor. Îmi spune că trebuia să le scriu să nu le dea voie suporterilor în stadion. Sau să nu le vândă bilete. Păi, ce treabă am eu? Fiecare e liber să facă ce vrea. Eu am spus clar că nu suntem implicați. Le-am cerut noi bilete? Cei de la Sepsi le-au vândut biletele, ei să răspundă. Cei din comisie susțin în motivare că nu am transmis în scris că mă delimitez de galerie. Cum să fac așa ceva? Să intru la altele.

Dacă Sepsi putea să-i evacueze pe fani, cum să-mi dai mie meci pierdut cu 0-3? E lipsa lor de diligență. Ei n-au avut interes să-i evacueze pe fanii care scandau. Ce măsuri puteam să luăm noi? Ăia mă înjurau pe mine mai rău decât pe unguri. Cum să răspund eu, dacă în Planul de acțiune al meciului eu, FCU, nu sunt investit cu nicio obligație, nicio atribuție? Culpa este a clubului organizator”.

Dacă lui Sepsi i se retrag cele 3 puncte date incorect, sunt șanse mari ca FCU Craiova să intre în play-off.

- Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

VIDEO Interviu cu un suporter în scaun cu rotile al FCU Craiova care nu lipsește de la meciurile echipei favorite

Citește și alte știri de actualitate: 

FCU Craiova a fost somată de FRF » De ce riscă oltenii depunctarea + Reacția lui Adrian Mititelu

Noile ordine de la palat: ce se întâmplă cu Târnovanu, Florinel Coman și Sorescu » „Dacă mai face una, iese!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
blue_lion
blue_lion  •  22 Februarie 2023, 21:53
Postat de danny_l pe 22 Februarie 2023, 07:35

De ce să le facă pomană, fotbalul se joacă pe teren

Intr-o tara ca afara asa ar fi normal. Dar atunci cand comisiile au in componenta pe unii care te -au dezafiliat abuziv, cum sa mai poti spera la ceva corect in supermamaliga din Ro?

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  22 Februarie 2023, 21:50
Postat de george.br pe 22 Februarie 2023, 21:26

Geme tara de... bossi d-astia ca tine! Ei n-au nici macar bac-ul dar se lauda ca au fost sefi de promotie la "Scoala veti"...

Nu iti negi statutul de postac platit asta rate in sine un progress , felicitari georgele!

blue_lion
blue_lion  •  22 Februarie 2023, 21:45
Postat de george.br pe 22 Februarie 2023, 10:25

Cum se poate numi o echipa inventata direct in L2, cu nume de imprumut?

Mogosoaia SRL

Vezi toate comentariile (31)
Comentează