FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Prima reacție a lui Andrei Vlad după gafa cu Rapid Viena » Ce discuție a avut astăzi cu Becali și de ce își contrazice impresarul

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 13:19

Portarul Andrei Vlad (19 ani) a vorbit pentru prima dată după eroarea gravă care i-a scos calificarea din buzunar lui FCSB în returul play-off-ului Europa League cu Rapid Viena (3-4 la general).

Portarul va fi titular și cu FC Botoșani, duminică, de la ora 21:30, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro. Cristian Bălgrădean încă nu și-a revenit și Dică nu vrea să-l forțeze.

"Sunt foarte bine, trebuie să trec cât mai repede peste acest eșec. Îmi pare rău că am greșit. Îmi cer scuze tuturor fanilor și oamenilor pe care i-am deranjat. M-am uitat de câteva ori la acea fază, am văzut împreună cu domnul Marius Popa (n.r. antrenorul de portari) ce am greșit. Trebuie să uit cât mai repede", a declarat Andrei Vlad.

Tânărul portar susține că a avut o discuție cu patronul echipei: "Nu pot să dezvălui discuția cu domnul Becali, mi-a dat câteva sfaturi care sper să mă ajute să ajung un portar mare în viitor. Mi-a spus că totul e în regulă și să-mi văd de treaba mea, că are încredere în mine. Când intru în poartă să încerc să joc cât mai simplu și să fac meciuri bune".

"Noi avem încredere în Vlad, e un jucător de 19 ani. Se întâmplă să greșească. Important e că are un caracter puternic, iar eu cred în el. Cu siguranță va avea evoluții bune la Steaua. Sper ca fanii să fie alături de jucători, nu numai de Vlad. Au mai fost portari care au apărat la 17-18 ani și au greșit, iar apoi au ajuns portari de mare valoare" Nicolae Dică, antrenor FCSB

Vlad a contrazis-o pe Anamaria Prodan

Andrei Vlad și-a contrazis impresarul, pe Anamaria Prodan, care declarase ieri că după meciul cu Rapid Viena a avut loc un conflict între portar și Harlem Gnohere (detalii AICI).

"Nu a fost niciun conflict (n.r. cu Gnohere), nu vreau să discut despre acest lucru. Vreau doar să spun că toți colegii m-au încurajat, antrenorii m-au încurajat și mi-au spus să trec peste că ei sunt alaturi de mine". 

Citește și: Dică făcut "preș" de Becali: "I-am zis patronului să nu-l dăm, dar tot nu m-a ascultat" » Antrenorul execută ultimele 4 ordine primite de la Gigi

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  02 Septembrie 2018, 16:41

cand ajungi la FCSB nu pentru ca ai jucat de pe la 16 ani ca Donnaruma titular la prima echipa, ci in urma unui singur meci(!) si ala pierdut, e greu sa ajungi mare valoare! problema este ca jucatorii nu se mai vand pe ce fac in teren, ci pe ce se scrie in ziar! orice prost stie ca fotbalul se joaca pe teren! vorba marelui Creanga: "daca-i cal, sa traga...daca-i copil, sa se joace...daca-i popa sa ceteasca!" daca lumea nu isi insuseste aceasta simpla si mica cugetare a scriitorului, iese ce iese! daca-i ziarist, sa scrie, daca-i fotbalist, sa joace...daca-i cioban, sa mulga! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marianghencea
marianghencea  •  02 Septembrie 2018, 13:33

Parerea mea, ca acest baietas n-are nici pe departe "viitorul" anticipat de "multi experti". Stiu despre ce vorbesc. In ciuda tineretii sale si a faptului ca este in crestere (ca portar) se vede de la o posta ca n-are valoare. Ma refer la acea valoare de caracter si aptitudini. Restul inseamna experienta. Greselile pe care le face ar fi trebuit sa se fi ameliorat deja la juniorat (cel mai tarziu). E prea plin de sine, agitat si nu-si cunoaste locul in poarta. Acelasi lucru cu Tanase, Coman, chiar Balasa. In campionatul intern sunt "stele", dar cand dau de fotbalisti adevarati sunt nuli. Dar cred ca cei care se cunosc stiu ca e "doar marketing", pentru a recupera din paguba si prostia de-a se fi lasat "consiliat" ca acesti jucatori ar fi valorosi. "Presa" post-decembrista, falsa, lingusitoare, acolita si total nedeontologica, promoveaza de 28 de ani minciuna, pupincurismul, secretomania si nonvalorile, ca si politica, de altfel. Hagi a punctat foarte bine situatia din fotbalul romanesc. In orice domeniu si la orice nivel puterea o au neprofesionistii, hotii, in general, oamenii fara caracter, razbunatori, carora "le place numai mintea lor", cum spunea un ardelean cu doua coloane vertebrale, prieten bun. Numai bine!

ray51
ray51  •  02 Septembrie 2018, 11:01

Copilul n-a contrazis-***, a zis doar ca 'nu vreau să discut despre acest lucru'. Pe Ana Maria o ia gura pe dinainte...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează