FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Prima reacţie a lui Chiricheş după atacul violent al lui Strătilă: "M-am speriat rău, mă durea incredibil. Am avut noroc"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 15 mai 2013 18:55

Vlad Chiricheş a fost suspect de ruptură de ligamente încrucişate după atacul lui Sorin Strătilă, dar a primit o veste bună, suferind o entorsă care îl va ţine 6 săptămîni departe de gazon. În cazul în care s-ar fi operat la ligamente ar fi absentat cel puţin 6 luni.

Fotbalistul Stelei a oferit prima declaraţie după accidentarea suferită şi spune că a fost speriat în momentul loviturii: "Fizic sînt mult mai bine decît am fost după meci, fizic uşor, uşor încep să-mi revin. Am entorsă de genunchi şi ligamentul colateral intern. Sper să joc la începutul campionatului şi în preliminariile Ligii, aşa mi-a zis şi doctorul, sînt sigur că se poate. Am fost speriat atunci, ce am simţit, apoi am văzut reluarea, recunosc că m-am speriat. Mă durea foarte rău pe moment, era incredibil de rău. Am vorbit şi cu apropiaţii, am avut foarte mult noroc. Am ţinut gheaţă, masaj, mi-a mai trecut cînd am ajuns acasă. A fost din ce în ce mai bine", a spus Chiricheş la Fanatik Show de la Digisport.

Chiricheş a explicat de ce nu i-a răspuns lui Strătilă la telefon: "S-a vorbit prea mult despre episodul ăsta, despre el, aşa a fost momentul acela. Nu cred că m-a lovit intenţionat. Nu port pică nimănui. Nu am avut starea necesară să-i răspund lui Strătilă, poate o să vorbesc cînd o să mai liniştesc".

Playtech: ȘOC! Ce a făcut Gigi Becali după ce a rămas fără permis. Cum a ÎNCĂLCAT legea latifundiarul din Pipera FOTO


Comentarii (12)
rexrapidistul
rexrapidistul  •  16 Mai 2013, 11:54

Asa cum te-a durut si pe Giulesti cand 5 insi iti cauta semnul din cap si cred ca nici acum nu l-au gasit! Asa este unii sunt mai "fotbalisti" decat altii!

buerebuistas
buerebuistas  •  15 Mai 2013, 22:57
Postat de bazileon pe 15 Mai 2013, 22:51

Da' Laca (Fiara) Lacatus (b. & fiu de b.), ce a zis (la telephone)? Da' Bumbescu? Da' Radoi? Da' Gardos? Ce zice ei toti, generatiile inenarabile si inenomrabile de cotonogari stelisti (Sames? Iovan? Ciugarin? Smarandache? sa-i mai pomenesc si pe ai batrani?). Nu va e rusine, katerincilor? Da' Tanase de ce nu e assassin si macelar, ca doar i-a rupt osu' lui Chi.? Parerea mea!

N-ai vrea sa inveti gramatica limbii romane , apoi sa te intorci mai bine pregatit ?!

bazileon
bazileon  •  15 Mai 2013, 22:53

Mai sus de rusi - cu mult noroc - nu ajunge Kirikes! Lasciante!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează