FOTBAL  »  Superliga  »  REACŢIE

Prima reacţie a lui Gabi Mureşan după decizia Comisiei de Recurs: "L-am sunat pe Raul Rusescu, dar nu mi-a răspuns"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 noiembrie 2014 17:44

Gabi Mureşan a comentat decizia luată de Comisia de Recurs în cazul său, după ce fotbalistul lui ASA Tg. Mureş l-a lovit cu cotul în figură pe Raul Rusescu, fotbalistul Stelei. În prealabil, Comisia de Disciplină a dictat 16 etape de suspendare pentru fotbalistul mureşenilor, însă la recurs pedeapsa acestuia a fost anulată.

"Nu ştiu ce s-a întîmplat. Nu am lovit cu cotul din lateral, am lovit în cădere. Dacă sărea cu mine la cap nu-l mai puteam lovi. Nu am simţit că am dat atît de tare. Şi arbitrul a fost aproape.

L-am sunat, i-am trimis mesaj, dar nu mi-a răspuns. Am înţeles de la altcineva că e supărat. Îmi pare rău, sper să revină cît mai repede. Am încercat să mă protejez, nu să lovesc adversarul.

Nu pot să sar cu mîinile pe lîngă corp, cine ştie fotbal îşi dă seama. Merg pe ideea că dacă accidentez un jucător şi el stă o lună, trebuie să stau şi eu o lună", a spus Mureşan la Dolcesport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
thefisherking
thefisherking  •  19 Noiembrie 2014, 15:47
Postat de valah1986campionii.europei pe 18 Noiembrie 2014, 22:45

ARDELEAN - LUCRU BINE FĂCUT. :)))))))))))))))) Parerea mea ca ardelenii sunt nr 1 la ipocrizie intre romani.

Da, te anesteziaza cu discursul ala greoi, in care nu-si mai aduc aminte la sfarsitul frazei despre ce era vorba la inceput, iar intre timp iti ciordesc si zaharul din ceai. Buni baieti! Se tot lauda cu frumusetile si arhitectura din Transilvania, adica cu ce lenea si ignoranta lor nu a reusit inca sa distruga din mostenirea austriaca. In rest, slana, jinars si somn... mult somn...

thefisherking
thefisherking  •  19 Noiembrie 2014, 15:41

Cred ca au sters suspendarea hidrocefalului pe principiul ca e ardelean si oricum va afla abia peste vreo doua luni ca l-a lovit pe Rusescu. Deocamdata, informatia din meciul respectiv nu i-a ajuns la creier. Asta e bun de pus la poligraf, ca oricum nu stie inca ce-a facut. Privirea lui de rinocer sedat spune totul...

chronic
chronic  •  19 Noiembrie 2014, 09:05

a incercat sa se protejeze??? daca sarea cu el la cap?!?! lui tanase i-a facut identic...i s-a umflat pleoapa instantaneu!!! putea si lui ala sa ii scoata ochiul!!! la ce mai incearca sa-l sune??? e un criminal!!!! sper sa ii rupa cineva picioarele sa nu mai intre pe teren vreodata!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează