FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Prima reacție a lui Hagi, după ce GSP.ro a dezvăluit cine cumpără 49% din Viitorul: "Vreau să fiu mai puternic"

Articol de - Publicat joi, 03 mai 2018 14:30

Gică Hagi, patronul și managerul tehnic de la Viitorul, a vorbit despre informația-bombă oferită în exclusivitate astăzi de GSP.RO, potrivit căreia miliardarii în euro Dragoș și Adrian Pavăl, patronii Dedeman, vor să cumpere 49 la sută din acțiunile echipei. (Detalii, sume, aici)

"Am spus mereu că am discuții în permanență despre găsirea de acționari. Vreau ca echipa să devină mai puternic și să o dezvolt în următorii cinci ani. Dar nu e nimic concret. Am văzut că au apărut și sume, dar sunt speculații", a declarat Gică Hagi la conferința de presă de astăzi. 

Hagi a vorbit și despre meciul cu Astra, de vineri, ora 20:45, și despre Gigi Mulțescu, care ajunge la 300 de meciuri în Liga 1:

"Îl felicit pe Mulțescu. A fost un mare jucător. Ne stimăm reciproc. A antrenat atâția ani și o face bine.

Astra a schimbat antrenorul și sistemul. Noi trebuie să jucăm bine și să luăm punctele. Echipa era organizată bine și pe vremea lui Edi. Ținta noastră este locul 3. Avem nevoie să câștigăm pe teren propriu cu Astra și Iași. Sper să se decidă campioana înainte de ultima etapă (n.r. când Viitorul joacă împotriva CFR-ului)", a adăugat antrenorul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
merace
merace  •  03 Mai 2018, 20:18

Intre cei 6 patroni din play-off, locurile finale din clasament sunt probabil deja stabilite demult, si ele se mai bat doar de ochii lumii, ca iau bani multi oricum de la TV. Un campionat adevarat, cu 16-18-20 de echipe, ca in tarile cu fotbal mare (Spania, Germania, Anglia, Italia, Franta, Portugalia, Rusia) ar fi mai corect.

toteusunt1982
toteusunt1982  •  03 Mai 2018, 19:20

Pai e normal ca vrei sa se castige campionatul inainte de ultima etapa... asa nu mai trebuie sa-i dai punctele CFR -ului si iti mentii si prietenia cu Gigi

mushu23
mushu23  •  03 Mai 2018, 18:08
Postat de dinamo_fan pe 03 Mai 2018, 16:19

ti-ai gasit si tu de la cine sa te astepti la un rationament :))

Botosaniul *** cum stati voi cu viitorul de cand s-au infiintat nu? Va bate pe unde va prinde

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează