FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Prima reacție a lui Marius Șumudică după ce Astra și-a aflat adversarul: "Ne batem la calificare"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2016 14:31

Marius Șumudică e optimist în privința dublei din șaisprezecimile de finală din Europa League. Tehnicianul român crede că echipa sa poate trece de Genk, formație din Belgia. 

"Sunt șanse 50%/50%. Vom mai aduce un atacant. Țucudean este o variantă, dar mai avem și alte opțiuni. Mai sunt și un atacant portughez și unul brazilian.

Să vedem. Voi discuta cu Mircea Rednic despre Genk, mă voi duce să-i și văd. Ne interesăm, este timp. Nu e problemă. Vorbesc cu oricine are legături cu campionatul belgian. 

Dacă nu îl pierdeam pe Alibec mă calificam. Nu îmi era frică de ei. E bine că nu își dorește nimeni să plece. Îmi doresc să jucăm la Giurgiu pentur că gazonu leste mult mai bun decât cel de pe Arena Națională.

Important e să nu luăm gol în prima manșă. Dacă se întâmplă asta, vom avea șanse mari de a ne califica", a zis Marius Șumudică la TV Sportro.  

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
eugeniustin
eugeniustin  •  12 Decembrie 2016, 17:30

Asta tot pleaca, mai ceva ca bahmuteanca

balauru48
balauru48  •  12 Decembrie 2016, 16:47
Postat de andrei.f pe 12 Decembrie 2016, 16:03

Trăindo sperando, murindo *** !

cocalar fecesebist...

andrei.f
andrei.f  •  12 Decembrie 2016, 16:03

Trăindo sperando, murindo *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează