FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA VS FCSB

Primarul Sectorului 6, mesaj ferm pe Facebook, în ziua în care CSA a aniversat 75 de ani: „Echipa aia din Berceni nu e Steaua”

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 al Capitalei, a provocat zâzanie între fanii FCSB și cei ai rivalei CSA Steaua +21   FOTO
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 al Capitalei, a provocat zâzanie între fanii FCSB și cei ai rivalei CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2022 11:59 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2022 12:34

Ciprian Ciucu (44 de ani), primarul Sectorului 6 al Capitalei și președintele PNL București, a provocat zâzanie între fanii FCSB și cei ai rivalei CSA Steaua. Pe contul său de Facebook, edilul a lansat o „înțepătură” la adresa clubului lui Gigi Becali, în ziua în care CSA a aniversat 75 de ani de la înființare.

După ce i-a îndemnat pe oficialii CSA să deschidă permanent stadionul din Ghencea, Ciprian Ciucu a găsit de cuviință să se implice în războiul identitar dintre CSA și FCSB. „Echipa aia din Berceni nu e Steaua”, a fost propoziția cu care primarul și-a încheiat mesajul din mediul online.

Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6: „Echipa aia din Berceni nu e Steaua”

„La mulți ani, Steaua București! Suntem mândri să te avem în #Sectorul6! 75 de ani de performanță! Felicitări echipei de tenis de masă, de curând campioană națională! Dechideți-vă mai departe către comunitate, veniți în școlile noastre și căutați viitorii campioni. 

Deschideți permanent stadionul, trebuie să redevină punct de reper în Drumul Taberei! P.S. Echipa aia din Berceni nu e Steaua”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook. 

La comentarii, urmăritorii l-au taxat pe Ciucu: „Aha, te dai bine cu generalii”, a scris cineva. Edilul i-a răspuns imediat: „Dacă mi-ar ieși, am primi terenul de vizavi de Piața Drumul Taberei și am face parcul mai mare...”. „Mare greșeală , ca să nu zic o prostie, Steaua aia din Berceni are câteva milioane de suporteri și mulți în sectorul 6 !Probabil îți ajunge un mandat de primar!”, a fost un alt răspuns primit la postare.

Primarul Sectorului 6, mesaj ferm pe Facebook, în ziua în care CSA a aniversat 75 de ani: „Echipa aia din Berceni nu e Steaua”
Ciprian Ciucu / Sursă foto: Facebook
Florin Talpan, moment penibil la aniversarea Stelei! S-a speriat și a făcut praf premiul primit de la CSA
Steaua, la 75 de ani
Florin Talpan, moment penibil la aniversarea Stelei! S-a speriat și a făcut praf premiul primit de la CSA

CSA Steaua a aniversat 75 de ani de la înființare

CSA Steaua a aniversat, ieri, 75 de ani de la înființare cu un meci al legendelor, în Ghencea. Evenimentul a avut de toate. Clipe de nostalgie izvorâte din exterioarele lui Adrian Ilie sau Iosif Rotariu, momente amuzante cu Talpan protagonist și o prezență sub grandoarea numelor de pe gazon.

Ghencea a strâns nume legendare ale fotbalului, într-o întâlnire amicală Steaua - România, încheiată „frățește”, scor 2-2. Dezamăgiți de rezultatele „tricolorilor” lui Edi Iordănescu și sătui de conflictul CSA - FCSB, fanii nu s-au înghesuit în tribune: doar 6.000 de spectatori au fost prezenți la demonstrativ. 

Fluierul final al lui Istvan Kovacs a declanșat un joc de artificii. Foștii „tricolori”, cei care obișnuiau să scoată lumea în stradă, au salutat galeria, apoi s-au îndreptat spre vestiare, unde au continuat sărbătoarea.

3 procese au avut loc sau încă sunt în desfășurare între CSA Steaua și FCSB:

  • primul a fost câștigat definitiv de MApN, cel în care Gigi Becali a fost deposedat de marca Steaua;
  • al doilea are verdictul și la Apel, favorabil tot Armatei, dar nu în totalitate, în privința palmaresului;
  • iar în cel de-al treilea Steaua îi solicită lui Becali despăgubiri de 37 de milioane de euro, pentru a se acoperi prejudiciul cauzat de folosirea ilegală a mărcii Steaua între 2003 și 2014. Nu s-a luat o decizie definitivă.

FOTO / Cele mai tari imagini de la sărbătoarea din Ghencea

+17 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO+FOTO Florin Talpan, moment penibil la aniversarea Stelei! S-a speriat și a făcut praf premiul primit de la CSA

VIDEO + FOTO Spectacol pe teren, tristețe în tribune » Meciul legendelor dintre Steaua și România a strâns numai 6.000 de suporteri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
flick2020
flick2020  •  08 Iunie 2022, 18:16
Postat de semperfidelis pe 08 Iunie 2022, 15:37

N-a retrogradat, a fost uzurpata.

Adica, salvata de la faliment, nu ?

forumeer
forumeer  •  08 Iunie 2022, 18:06
Postat de Neaga251989 pe 08 Iunie 2022, 14:02

Dacă are dreptate explică-mi și mie când a retrogradat steaua ca eu nu îmi aduc aminte

Steaua la sectia de fotbal, ca Steaua are mai multe sectii in caz ca nu stiai (si da, la unele chiar a retrogradat, vezi volei sau baschet) nu a retrogradat, ci si-a inchis sectia in 2003, ca sa-i faca loc in prima liga clonei FC FaciCeSpuneBecali. Clona, care atunci s-a infiintat, in 2003, direct in prima liga, cu ajutorul FRF/LPF+sefii Stelei de atunci. In 2017, si-a redeschis sectia de fotbal si a continuat glorioasa istorie, precum a confirmat si justitia. Acum, daca tu esti convins ca nu e asa, adu argumente. Incepe prin a-mi spune de ce FC FaciCeSpuneBecali 2003 NU ARE VOIE sa se numeasca Steaua. Cu argumente, nu vrajeli gen "ie judiecatorii rai".

danielmalinas
danielmalinas  •  08 Iunie 2022, 16:38

Dom' primar ar trebuie sa isi vada de treaba in sectorul lui!Daca FCSB nu este Steaua cum se explica ca in echipa Stelei au jucat fotbalisti care NU au jucat in cariera lor la Steaua ci la echipa lui Becali adica FCSB.Oare Talpan stie asta?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează