FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL FĂRĂ ANTRENOR

Primarul din Giurgiu nu-l lasă pe Marin Barbu să semneze cu Ceahlăul!

Articol de - Publicat vineri, 30 octombrie 2009 00:00

Ceahlăul nu a reuşit încă să se înţeleagă cu noul antrenor al echipei, Marin Barbu, după ce Florin Marin şi-a dat demisia de la echipă. Momentan oficialii grupării din Piatra Neamţ nu au reuşit să se înţeleagă în ceea ce priveşte rezilierea contractului cu Dunărea Giurgiu al lui "Magiun". Cel mai probabil la meciul din această etapă pe bancă Ceahlăului, antrenor interimar va fi Mihai Ionescu, ajutat de Costel Ilie şi Radu Lefter, cei trei demisionînd de la conducerea clubului săptămîna trecută.

"Primarul de la Giurgiu, mă împiedică să semnez cu Ceahlăul. Sînt sub contract cu Dunărea şi omul mă vrea la echipă, neapărat. Trebuie să discut şi cu domnul Gheorghe Ştefan problema. Am stipulată ceva în contractul de la Giurgiu, care-mi permite să plec în anumite situaţii. Problema este că s-a obişnuit cu mine şi-i este greu fără un antrenor ca mine la echipă. I-am făcut multe lucruri bune şi de apreciat la echipă, cu bani puţini", a precizat Barbu.

UPDATE 13:23 » Preşedintele onorific al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, a anunţat că nu-l mai are în vedere pe Marin Barbu pentru postul de antrenor: "Înţelegerea cu Marin Barbu a căzut. El trebuia să achite o sumă de bani celor de la Dunărea Giurgiu în cazul în care ar fi vrut să plece, dar noi nu puteam să îl ajutăm pentru că nu dispunem de aceşti bani. Ne-a anunţat vineri că nu poate pleca de la Giurgiu şi că nu poate veni la Ploieşti pentru meciul cu Astra. Căutăm alt antrenor", a declarat preşedintele de onoare al moldovenilor, Gheorghe Ştefan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  30 Octombrie 2009, 18:08

Multumim primarului din Giurgiu. Sa il tii pe Magiun pana la pensie.... Un fan Ceahlaul.

 •  30 Octombrie 2009, 15:50
Postat de pe 30 Octombrie 2009, 14:29

o fi mafiot, dar cu ce greseste ca nu`i da drumul antrenorului ? foarte bine face, daca l-ar da el afara pe antrenor sigur ar trebui sa plateasca despagubiri..

sa nu vina popovici de la botosani ca ne ducem de rapa!!!!!!!!!!

 •  30 Octombrie 2009, 15:47

Deci e clar:Ceahlaul n-are bani nici sa ia un antrenor de la Dunarea Giurgiu!N-a avut in vara bani nici sa transfere un jucator de la Minerul Lupeni!In 2009,la fotbalul prezentului,astea is umilinte mult mai mari decat infrangerile de acasa 0-4 cu Dinamo&Rapid si 6-0 de la Timisoara!Dar acum 3 ani Ceahlaul a avut 7 milioane euro pt. stadion!Numai in Romania se poate asa ceva!Deci vom marca 90 de ani de existenta cu cea mai slaba echipa si cel mai slab punctaj din cei 90 de ani!Nu facem 20 pc

Vezi toate comentariile (5)
Comentează