FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Primarul Gentea i-a dat replica lui Rotaru » Mesajul edilului din Pitești, după ieșirea șefului de la Universitatea Craiova: „Acest domn uită începuturile lui și ale echipei”

Cristian Gentea i-a dat replica lui Mihai Rotaru
Cristian Gentea i-a dat replica lui Mihai Rotaru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2022 14:22 / Actualizat miercuri, 03 august 2022 14:54

Cristian Gentea, primarul din Pitești și cel mai influent personaj de la FC Argeș, i-a dat replica lui Mihai Rotaru, după ce acționarul de la CS Universitatea Craiova aruncase „săgeți” zilele trecute în direcția cluburilor care beneficiază, sub o formă sau alta, de bani publici, cum e cazul piteștenilor. 

Extrem de activ când vine vorba de a apăra interesele clubului alb-violet în spațiul public, Cristian Gentea n-a așteptat mult și i-a răspuns lui Mihai Rotaru, în urma declarațiilor pline de „acid” oferite de boss-ul de la CSU Craiova.

Cristian Gentea: „Contribuția primăriei e doar o treime din bugetul actual”

„Respect prea mult fotbalul craiovean, pe Sorin Cârțu, unul dintre idolii tinereții mele și pe primarul Olguța Vasilescu, cea care ne-a ajutat de fiecare dată când am solicitat, pentru licență, posibilitatea de a juca la Craiova. Este și motivul pentru care prefer să nu-i răspund, așa cum merită, acestui domn care uită începuturile sale și ale echipei

Spre deosebire, noi am pornit de jos, iar eu am fost mereu alături de FC Argeș, plecând din Liga a 4-a și ajungând rapid în play-off-ul Ligii 1. Asociația noastră este finanțată legal, contribuția primăriei fiind mai mică de o treime din bugetul actual. 

Mai mult, Nicolae Dică, Emil Săndoi sau Ionuț Badea, care știu suma cu care contribuia primăria când echipa era în Liga a II-a, pot confirma că astăzi, deși suntem în Liga 1, suma este chiar mai mică!”, a spus Cristian Gentea, conform paginii de Facebook a piteștenilor. 

Cristian Gentea: „Eu nu vând, nu cumpăr jucători și nu mă bag niciodată în alcătuirea echipei”

Faptul că beneficiem de o sumă foarte importantă din drepturile de televizare, conștienți fiind că fără acești bani nu am putea rezista, iar sponsorizările aduse ajung la un cuantum de care ar fi mândră orice echipa din Liga 1, este doar meritul nostru.

În altă ordine de idei, eu nu vând, nu cumpăr jucători și nu mă bag niciodată în alcătuirea echipei, fapt confirmat deja de Prepeliță, Vladoiu și Daniel Stanciu.  Așa că, îi sugerez acestui domn să-și vadă de treabă, să fie atent la termeni, pentru că eu nu fur de la nimeni, să lase frustrările legate de Isfan sau amintirea Rapidului lui Adi Mutu și să se concentreze pe meciul de mâine-seară cu Zorya, că are mare nevoie!!! Mult succes, CS Universitatea Craiova!

 - Cristian Gentea, primarul din Pitești

Adrian Mititelu, reacție necontrolată la TV! Urlete și acuzații grave la adresa lui Rotaru: „El m-a băgat în pușcărie, am fost EXECUTAT!” + „Universitatea e doar un nume de scenă, ei nu se numesc așa”
FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA
Adrian Mititelu, reacție necontrolată la TV! Urlete și acuzații grave la adresa lui Rotaru: „El m-a băgat în pușcărie, am fost EXECUTAT!” + „Universitatea e doar un nume de scenă, ei nu se numesc așa”

Mihai Rotaru, răbufnire fără precedent: „Ne batem cu saci fără fund!

Atacul lui Mihai Rotaru la adresa lui Cristian Gentea, primarul din Pitești, a venit după ce Alexandru Ișfan, fotbalistul lui FC Argeș, a fost declarat netransferabil în această vară.

„De ce noi să ne batem cu Primăriile? Ați văzut inepțiile pe care le spune primarul din Pitești. El face echipa, vinde, cumpără. Tu ai banii contribuabililor! Tu furi de la cetățeni pentru a avea o jucărie.

Noi ne batem cu saci fără fund! Avem FC Argeș, avem Chindia Târgoviște, FC Voluntari. La Sepsi a altceva... Fă-ți planurile pe banii tăi, nu pe banii instituțiilor.

Dacă Universitatea ar fi primit 1,5 milioane de euro în fiecare an de la primărie... Nu 4, cum primește FC Voluntari sau altele. Avem două foruri. Ei trebuie să vină cu soluții, cu idei!”, a spus Mihai Rotaru, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

De ce „Campionii FC Argeș”?

Pentru a avea drept de promovare în Liga 1, activitatea echipei de fotbal FC Argeș a fost preluată în 2019 de către structura de drept privat „Club Sportiv Campionii FC Argeș”. Accederea pe prima scenă n-ar fi fost permisă unui club de drept public, așa cum FC Argeș era începând cu 2017, anul în care brand-ul a revenit la viață după falimentul din „era Penescu”.

VIDEO Mihai Rotaru, dezvăluiri despre averea sa: "Business-urile principale sunt agricultura și energia, dar și imobiliarele"

Citește și alte știri de actualitate: 

Mihai Rotaru, răbufnire fără precedent: „Ne batem cu saci fără fund! I-ați văzut inepțiile?!”

Gică Popescu, surprins de mutarea anunțată de FC Argeș: „Nu am auzit! Va fi oficial când o să fim și noi anunțați”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
superdaniel72
superdaniel72  •  09 Aprilie 2023, 17:26
Postat de George_br. pe 03 August 2022, 19:13

Argesul nu va lua niciodata pe Istfan mai mult de 700 000. Isfan se va p[ierde , acum era pe val. Sezonul trecut a fost un miracol ca a ajuns (degeaba) in play-off. Un club la care primarul taie si spanzura nu va avea niciodata vreo performanta.

Na fra...e. Dupa 10 luni zi ca nu am dreptate. Pretul a fost acela, Isfan nu e cel mai bun ,dar e la Craiova, dar nu este la acea retrogradata din incompetenta primarului! Si sincer, daca era oaie, era satrificat, daca era cfr ist era in concediu! Cele bune! Hai Stiinta!

adriann_
adriann_  •  04 August 2022, 12:38
Postat de TIborSzoltan pe 03 August 2022, 21:14

1. In 2019 fc arges -susținută de primărie nu avea drept de promovare. A fuzionat cu campionii fc arges ca sa aiba drept de promovare. In spatele campionii fc arges e tot gentea - nevasta -sa dețină franciza ing si probabil va avea cat de curand niste vizite de la procurori (credite acordate unpr firme care nu aveau nevoie. La ele se adauga dobanda care e de fapt spaga entru a primi lucrari publice) 2. Istfan asta mu e totusi cine stie ce. Am vazut cum joaca. E vedeta doar la fc arges. La Stiinta nu cred ca se poate impune 3. Ce sume primeste Stiinta de la primărie? Sa stim si noi..

Mai usor cu procurorii aia si lasa conturile cu nume unguresti ca esti cam straveziu... Vezi cu ucrainienii aia diseara sa nu ramaneti pe dinafara si sezonul asta...

dandana
dandana  •  04 August 2022, 11:34

Eu cred ca tu ca primar ar trebui sa demisionezi. Aici facem mișto și de fotbal, dar și de cetățeni de acolo. În loc cu 4 milioane sa le utilizezi străzile, le bagi fotbal pe gât. Mulți oamenii nu mai au ce manca, nu au gaze sau canalizare. Dar tu dragule vi și te faci patron pe o echipă pe banii publici. Ce a făcut Rotaru? Greșeala este ca s-a aruncat în acest proiect, proiect care pe noi ne-a făcut fericiți. Primăria Craiova nu finanțează clubul, chiar dacă mititelu a cerut-o insistent. Draga domnule primar, dumneavoastră sunteți un parazit al societăți acesteia. De aceea România nu progresează, una este sa faci stadion, alta este sa faci și echipă pentru sufletul tău. În timp ce alți suferă de boli în spitale mizerabile prin Pitești și fără medicamente. Dar stai ca avem echipa de fotbal, ii punem pe bolnavi sa se uite la FC Argeș stand pe wc-uri infecte chiar și în spitale. Nu avem bani sa modernizam spitalul, dar avem să ținem echipa de fotbal și tu sa fi patron. Gata băi! Cât credeți ca va mai ține? Dar nu va este rușine deloc? Vi și spui că este netransferabil, în loc sa stai la primărie sa ajuți cetățeni cu nevoi. Nu pe aceea ii amâni și ii gonesti cu vorbe jignitoare, dar pe banii lor conduci o echipă de fotbal. Doamne ferește! Băi noi români suntem așa proști sa fim înșelați pe față de acești indivizi. Românii Treziți-vă!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close