FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, a reacționat după editorialul lui Ovidiu Ioanițoaia: „Mâine am o întâlnire cu cei din conducerea echipei și cu jucătorii. Nu voi ezita să propun măsurile cele mai severe”

Mihai Chirica
Mihai Chirica

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 17:35 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 01:11

Delegația României a obținut astăzi două medalii de bronz la turneul Internațional de lupte de la Kiev, Ucraina. 

Am citit cu interes materialul domnului Ovidiu Ioanițoaia - un jurnalist sportiv pe care-l respect - apărut în Gazeta Sporturilor (GSP), referitor la situația de la Poli Iași. Dincolo de tușele sale personale, recunosc că domnul Ioanițoaia a pus degetul pe rană. Admit că este o rană dureroasă. Sigur nu am atins perfecțiunea în comunicare, mai greșesc, mai repar, dar uneori aparențele mai înșală. 

Un lucru este clar, țin la Andrei Cristea, motiv pentru care am fost de-acord cu salvarea lui de la prăbușire și revenirea în lot (dacă Comisia de disciplina va arăta clemență). Poli trece într-adevăr printr-un moment delicat, ajungând, după o prestație deosebit de slabă, pe ultimul loc în clasament. Și când mă gândesc că fotbaliștii noștri începuseră atât de bine, facându-i să spere pe numeroșii microbiști din Iași într-o performanță istorică în această ediție de campionat! Din păcate, bucuria noastră a ținut puțin. 

Tocmai din pricina faptului că la club domnește acum o atmosferă de dezamăgire dar și de derută am decis să mă implic spre a căuta împreună cele mai bune soluții pentru salvarea de la retrogradare. Prin urmare, mâine am programată o întâlnire cu conducerea echipei, dar și cu jucătorii. 

Nu voi ezita să propun măsurile cele mai severe împotriva celor care au greșit, dar nici să ajut în continuare echipa cu toate puterile noastre. O fac pentru Iași și pentru toți iubitorii sportului cu balonul rotund. La fel ca domnul Ioanițoaia, consider că suporterii ieșeni merită tot respectul nostru, dar totodată și rezultate din partea echipei.
Mihai Chirica pe Facebook

EXCLUSIV Gest neașteptat în Liga I! Un președinte refuză să încaseze un salariu consistent și intră de bună voie în concediu fără plată!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
203176947615120
Florin Paduraru  •  07 Martie 2021, 21:30

De ce nu il aduceți pe Zenga antrenor?

2415535895378468
Ion Dascalu  •  06 Martie 2021, 11:14

Buna ziua,achiesez in totalitate ,,fortza_csms,, asa este, Ambrozie ***i primarului (ca asa este obisnuit el de la cumetrii lui si nepotismul din primaria Iasi) nu are nicio treaba cu sportul in general,d apoi cu fotbalul,acum face gafe mari de tot incat echipa va retrograda.Paraschiv , macar e om de fotbal, stie f bine cum sa organizeze , dar ce te faci ca este incoltit de muulti altii , *** si caracude.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

id45
id45  •  05 Martie 2021, 21:27

Pentru ca EU respect IASUL !!! Demiterea TUTUROR celor din conducerea clubului ! Ce au facut acestia pentru echipa ? Ambrosie ... in afara de a zambi mereu ca Iliescu ? Paraschiv ... NU a stiut NICIODATA sa fie alaturi de echipa ... nu stiu ce a cautat la federatie ?!!! Iasul a avut jucatori plecati moca in timp , fara a avea inlocuitori ! Nimeni NU vorbeste de anumite persoane din conducere ... de ex Leonida Antohi ! Cu ce ajuta domnia sa fotbalul iesean ??? ACUM ??? Mai este o problema grava ... nocturna ... Iasul a trecut pe primul loc , inaintea Rapidului !!! Mai aveti un primar ... enciclopedie ... stie tot ... dar gafeaza constant in problemele legate de sport !!! Sper sa va treziti !!! Bafta !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează