FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primăvară furtunoasă la Dinamo: Mircea Rednic negociază aducerea investitorilor belgieni » Roland Duchatelet, primul nume vehiculat

Roland Duchatelet are relații excelente cu Mircea Rednic
Roland Duchatelet are relații excelente cu Mircea Rednic

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2019 14:13

Schimbările continue de trupe de la Dinamo au transformat clubul într-un adevărat teatru al evenimentelor. După ce azi GSP.ro a dezvăluit că Alexandru David nu va mai fi președintele clubului, conducerea roș-albilor ar putea fi protagonista unor restructurări spectaculoase în viitorul apropiat.  

Concret, Mircea Rednic ar putea aduce doi investitori belgieni în această primăvară. „Puriul” e în tratative avansate cu aceștia, ca urmare a poziției pe care și-a câștigat-o în club, cea de manager general cu putere decizională deplină. 

Gazeta a aflat că numele unuia dintre posibilii investitori care ar urma să vină la Dinamo este un om foarte apropiat de  Roland Duchatelet, fost președinte la Standard Liege, în prezent la Charlton, om cu o influență sporită în fotbalul belgian. Primele zvonuri au apărut în luna ianuarie, când Fanatik a scris despre acest subiect. 

În prezent, Duchatelet e în centrul unui uriaș scandal în care e implicat cu suporterii lui Charlton, care îi contestă management-ul de la clubul englez. 

Relație solidă ÎNTRE Duchatelet și Rednic

Pe lângă Standard, acesta a mai activat la St. Truidense și Charlton și e legat de Rednic printr-o prietenie de lungă durată, cei doi colaborând inclusiv în perioada în care Mircea era antrenor la Liege. 

GSP.ro a scris încă din decembrie 2018 despre ipoteza ca Mircea Rednic să aducă în „Ștefan cel Mare” investitori din străinătate - Detalii pe larg, AICI!

Vezi și: EXCLUSIV Alexandru David pleacă de la Dinamo! » Cine urmează să-i ia locul + ce se întâmplă cu Mircea Rednic

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  08 Martie 2019, 06:44

Cam slabut articol. Mult mai bun a fost ala cu investitorii indieni ai lui Mutu cu pantofi negri si ciorapi albi; oameni seriosi care jumuleau gaini la Cluj.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Martie 2019, 18:44

Mazeta a aflat despre unul dintre posibili, ceea pentru ei nu inseamna absolut penibili.

dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  07 Martie 2019, 18:38

Asa se intampla cand "faci presa" si nu ai subiecte iar fc5b(clubul infractor) nu iti ofera decat momente penibile, despre care normal ca nu poti scrie, atunci mai scoti o stire de la naftalina, o modelezi putin si o prezinti ca fiind de actualitate. Dar suntem in luna martie iar Dinamo e din nou de vanzare ca in fiecare an.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează