FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Prime de 100.000 de euro plătite de adversarii dinamoviștilor! » Clubul are datorii de 2 milioane de euro + Ce se întâmplă cu licența

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 10:15 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 16:17

Cu trei zile înainte de meciul cu Dinamo București, care are implicații majore în lupta pentru evitarea retrogradării, Politehnica Iași a anunțat că a plătit primele pentru promovarea din vara trecută. Cumulat, jucătorii care au dus Iașiul în elita Superligii au primit peste 100.000 de euro.

Poli a tot amânat această plată, pentru a ține în echilibru salariile și primele din acest sezon. Acum însă, gruparea din „Copou” a trebuit să achite bonusurile pentru a nu avea probleme cu licențierea.

Mircea Rednic, după ce UTA a rămas suspendată: „E un tsunami!” » GSP a calculat câți bani pierd arădenii
UTA
Mircea Rednic, după ce UTA a rămas suspendată: „E un tsunami!” » GSP a calculat câți bani pierd arădenii

Poli Iași, fără emoții în ce privește licențierea

Până la finalul săptămânii, Poli Iași, la fel ca toate echipele de primă ligă, trebuie să dovedească faptul că nu are datorii legate de anul trecut sau că acestea sunt eșalonate.

Iașiul a anunțat că va mai face azi și mâine plăți de încă aproximativ 100.000 de euro și va stinge toate restanțele care aveau ca termen de plată 31 decembrie 2023. Drept urmare, șefii lui Poli nu au vreo emoție legată de obținerea licenței pentru sezonul 2024-2025.

Poli Iași, datorii de 2 milioane de euro

Clubul ieșean va rămâne însă cu datorii de aproximativ 2 milioane de euro. Acestea provin din restanțe din trecut, care sunt eșalonate, dar și ca urmare a neachitării la timp a unor obligații pe anul în curs. Între acestea se numără și salariile pe luna februarie, care trebuiau plătite luna trecută.

Ieșenii vor ajunge chiar la două salarii restante dacă până pe 15 mai, când trebuie achitate drepturile angajaților pe luna aprilie, nu se va mai face vreo plată. 

Promisiunea lui Anthony da Silva, noul antrenor de la Poli Iași: „Echipa asta rămâne în prima divizie”

„E greu, pentru că toate echipele se luptă să rămână în Superligă. Echipa a crescut și a luptat până la sfârșit, ceea ce mă face să fiu mândru pentru băieți. Mergem ușor, ușor.

Echipa asta a fost învățată un an și jumătate într-un sistem, nu pot să vin eu să schimb imediat. Cel mai important pentru mine este că se vede caracterul băieților din echipă. O să vorbim cu cei din staff-ul meu să vedem ce putem să facem mai bine cu Dinamo. Fac o promisiune că echipa asta rămâne în prima divizie (n.r.- chit că se salvează direct sau la baraj). Urmează un alt meci, cu o altă istorie”, a declarat Anthony da Silva după remiza „albă” cu FCU Craiova.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Ovidiu Burcă, dezvăluiri șocante din vestiarul lui Dinamo: „S-a întâmplat ceva grav!” SAVE ARTICLE PREVIEW

Vezi și alte știri:

Cornel Dinu scoate în evidență un detaliu ce-ar putea crea implozie la Dinamo: „Duce la dezbinare!”
DINAMO
Cornel Dinu scoate în evidență un detaliu ce-ar putea crea implozie la Dinamo: „Duce la dezbinare!”
Derby-ul Panathinaikos - Olympiacos, o rivalitate declanșată în România în urmă cu aproape 100 de ani » Declarația unui martor ocular, un coșciug plimbat prin Capitală și versurile care amintesc de noroiul de la București
SERIAL ISTORII NEȘTIUTE
Derby-ul Panathinaikos - Olympiacos, o rivalitate declanșată în România în urmă cu aproape 100 de ani » Declarația unui martor ocular, un coșciug plimbat prin Capitală și versurile care amintesc de noroiul de la București

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
creeperno534
creeperno534  •  11 Aprilie 2024, 22:46

Bani publici

StefanFCB16
StefanFCB16  •  11 Aprilie 2024, 11:38

Nu sunt si ei la un pas de desființare? Au datorii de 2 milioane. Sunt articole săptămânale despre un club din liga 2 care are datorii de cel puțin 2 ori mai mici, dar e in prag de desființare.

Hund
Hund  •  11 Aprilie 2024, 10:44

Are primăria bani))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează