FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prime duble!

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2007 00:00

Dinamovistilor li s-au promis cite 75.000 de dolari pentru accederea in grupele Ligii. Importanta meciurilor cu Lazio i-a convins pe sefii din stefan cel Mare sa umble la buzunar. Ei au dublat primele pentru calificare, al carui cuantum initial era de 35.000 de dolari de jucator. 75.000 de dolari ar urma sa incaseze fiecare fotbalist dinamovist in cazul in care echipa ros-alba va elimina pe Lazio in turul III preliminar al Champions League si se va califica, in premiera, in grupele competitiei. Aceasta este suma minima, intrucit sefii i-au anuntat pe jucatori ca alte prime consistente, individuale, ii asteapta pe cei ce vor contribui in mod exceptional la succesul final.

Astfel, marcatorii golurilor ar mai putea fi premiati cu cite 5.000 de dolari, pasatorii cu cite 3.000 de dolari, la care se adauga evidentiatii fiecareia dintre cele doua intilniri. "Voi sa aveti mintea doar la fotbal. In cazul calificarii in grupe, va vom face bogati! E sansa voastra, luati-o!", le-a transmis Cristi Borcea jucatorilor si la ultima intilnire directa, cea de marti seara. Dinamovistii vor pleca luni dimineata spre Roma, pentru meciul tur, de marti seara, de la ora 21:45, ora Romaniei, cu Lazio.

Cele mai mari bonusuri din istoria clubului pentru un obiectiv ii asteapta pe "ciini" daca trec de Lazio

150.000 de dolari de jucator au anuntat sefii Stelei ca va fi prima pentru calificare in grupele Ligii, aceasta dupa ce anul trecut bonusurile au fost, in medie, de 75.000 de dolari

 
Presedintele arbitrilor europeni la Lazio-Dinamo

Arbitrajul din partida de martea viitoare, de la Roma, dintre Lazio si Dinamo, va fi supervizat de germanul Volker Roth, insusi presedintele Comisiei de Arbitri a forului continental. De asemenea, UEFA l-a delegat pe Adrian Porumboiu la Moscova, miercurea viitoare, observator pentru cavalerii fluierului care vor oficia la Spartak - Celtic Glasgow, in turul trei preliminar al Champions League.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează