FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primele declaraţii ale jucătorului care şi-a prelungit contractul cu Dinamo: "Sper să joc mai mult"

FOTO: ALEX NICODIM
FOTO: ALEX NICODIM

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 13:08

Argentinianul Maxi Oliva a oferit primele declaraţii după ce a luat hotărârea de a-şi prelungi contractul cu Dinamo pentru încă un sezon. 

"Sunt foarte fericit să rămân încă un an la Dinamo. Cred că toate lucrurile merg foarte bine, am câștigat Cupa Ligii cu Dinamo și sper să luăm în continuare multe alte titluri importante.

În noul sezon astept să joc totul și să mă bucur de prezența mea la acest club", a declarat Maxi Oliva, conform TV Dolce Sport. 

Fotbalistul de bandă stânga a oferit 4 pase decisive în 16 meciuri pentru roș-albi și a fost apreciat pentru utilitatea lui în joc, chiar dacă a prins rar un post de titular, pierzând lupta cu Steliano Filip.

Adus gratis în vară, Oliva a mai jucat de-a lungul carierei la River Plate, CA Tigre, Rivadavia, San Martin, Aris Limassol, Estudiantes și Crucero.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  08 Iunie 2017, 09:07

Calinescule, nu te-a contactat pianistul pana acum? Ca vad ca stii tot ce trebuie ca sa ajunga Gheata de Aur in Groapa...

calinescu_
calinescu_  •  07 Iunie 2017, 22:03

E BUNISOR OLIVA ....!!! TREBUIE VANDUTI NEMEC SI FILIP SI ADUS ERIK ...!!! LANGA ERIC TREBUIE ADEMENIT SI LAZAR CU UN SALARIU BUNICEL SI DINAMO VA AVEA GOLGETER SI CONSISTENTA ....!!!! DACA ERIK L-A FACUT GOLGETER PE LULAKU , PE LAZAR IL FACE CU GHEATA DE AUR ....!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează