FOTBAL  »  Superliga  »  ELIBERARE

Primele declarații ale lui George Copos la ieșirea din închisoare: "Am două regrete" » Cuvinte mari la adresa rapidiștilor

Articol de GSP - Publicat marti, 07 aprilie 2015 17:51

George Copos a fost eliberat azi din închisoare după un an și o lună. Acesta a fost condamnat în două rînduri: în Dosarul Transferurilor și Loteria I.

Copos a oferit primele declarații chiar la ieșirea din Penitenciarul Jilava:

"Vreau să cred că trăiesc într-un stat de drept. Sînt foarte îngrijorat de copilașii mei, care nu mai vor să rămînă în România. Am făcut două mari erori în viață: am intrat în politică și am cheltuit 30 de milioane de euro la fotbal.

Rapidiștii sînt oameni unici. Chiar dacă am suferit mult, ei au rămas mereu unici pentru mine. E păcat că am făcut închisoare avînd în vedere că am creat multe locuri de muncă și am adus foarte mulți bani acestei țări", a zis George Copos la ieșirea din închisoare. 

Citește aici mai multe detalii despre eliberarea lui Copos!

3 ani și 8 lunide închisoare a primit George Copos în Dosarul Transferurilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (53)
1562491600672088
Thea Dumitrescu  •  07 Aprilie 2015, 22:55

Dar ca ai FURAT nu regreti? Si atunci cum te-ai indreptat? Oricum mai ai un procès si te d uci inapoi.......

tzzusti
tzzusti  •  07 Aprilie 2015, 21:16

:):) PE MOFLEA.QUERTY SI PE GARD II PASTE...STAREA DE URGENTA SI CULCAREA LA ORE FIXE:):)

tzzusti
tzzusti  •  07 Aprilie 2015, 21:12

BREAKING NEWS.. AMERICANS ARE WAKING UP WHO IS ISIS? ..AL CIA-DA :):)

Vezi toate comentariile (53)
Comentează