FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Primele declarații ale lui Hagi după ce FCSB i-a luat pe Nedelcu și Benzar » Ce se întâmplă cu Florinel Coman

Articol de GSP - Publicat joi, 10 august 2017 14:52

Gică Hagi a vorbit despre plecările lui Romario Benzar și Dragoș Nedelcu la FCSB și a dezvăluit cum au ajuns cei doi la echipa lui Gigi Becali.

"Nedelcu este un jucător tânăr, care a crescut la noi și care a avut o a doua posibilitate de transfer. El și Benzar au dorit să plece. Noi i-am întrebat. Ei vor să joace în străinătate, dar erau oferte foarte bune de la Steaua.

Noi am acceptat oferta. Asta este politica noastră. Așa vom face de acum înainte. Noi formăm jucători. Asta este percepția tutuor despre clubul nostru. Suntem un club care formează jucători și care le dă drumul.

Dacă fotbalistul e de acord, noi îl vindem.Sperăm să facă performanță la cel mai înalt nivel. Acesta este obiectivul nostru", a spus Hagi la conferința de presă.

Patronul celor de la Viitorul a vorbit despre Florinel Coman, jucător dorit de Benfica și de FCSB.

"Coman este la noi și va merge să joace contra Timișoarei. Ne vom gândi serios în viitorul apropiat dacă va rămâne încă un an sau dăm curs ofertelor. Voi discuta cu jucătorul. Vom lua o decizie până în septembrie, până când se termină perioada de transferuri. Este un jucător foarte bun, tânăr și cu calități", a adăugat Hagi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
105576070159738
Helen White  •  10 August 2017, 18:59
Postat de fangigi pe 10 August 2017, 18:16

Ma miram de ce regele si-ar intari contracandidata la titlu si finul care l-a tarat la TAS! Acum am inteles, pe el nu performanta il intereseaza, nici competitia, nici macar fotbalul! Doar profitul conteaza! Aceeasi filozofie e si la cioban.

Alpine tu ai fost un plutonier amarat din Turda. Lasa comentarile despre business ca te depasesc .

105576070159738
Helen White  •  10 August 2017, 18:56
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Intra , intra dar de data asta peste pianistul bancrutar cu conturile blocate si executat silit. In toamna incepe procesul.

jalabert
jalabert  •  10 August 2017, 18:25
Postat de fangigi pe 10 August 2017, 18:16

Ma miram de ce regele si-ar intari contracandidata la titlu si finul care l-a tarat la TAS! Acum am inteles, pe el nu performanta il intereseaza, nici competitia, nici macar fotbalul! Doar profitul conteaza! Aceeasi filozofie e si la cioban.

orice investitor investeste pentru profit nu o face pentru pierderi dar esti prea prost sa intelegi. imi poti da exemplu de investitor care nu investeste pentru profit? apropo cand dai jos sigla rapidului si iti pui sigla clubului lui talpan pe care il lauzi neincetat? doar la cei care asteapta pomana statului targetul nu e profitul ci doar spolierea statului de niste malai.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează