FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Primele detalii despre cantonamentele Stelei » S-au stabilit deja două amicale

Fernando Varela
Fernando Varela

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 31 decembrie 2014 10:29

Steaua va efectua în această iarnă două cantonamente de pregătire pentru returul actualului sezon.
Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a dezvăluit şi care sînt primele adversare pe care echipa sa le va întîlni în Antalya, în cel de-al doilea stagiu de pregătire.

”Steaua va susţine două sesiuni de verificare în pauza competiţională. Primul va fi în Spania, iar acolo vom avea cîteva jocuri cu formaţii locale, mai puţin cunoscute. Ultimul cantonament se va desfăşura în Antalya. Aici vom avea câteva meciuri amicale cu echipe bune din Europa, însă momentan ştiu doar de Sparta Praga şi Sturm Graz”, a spus Helmuth Duckadam, conform Evenimentul Zilei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
ando89
ando89  •  31 Decembrie 2014, 14:12

Nea Helmuthe, in Spania au aia o paella de vis, se poate face la comanda si cu porc. Din ala negru din care se face jamon! Si vin sange de taur, sper c-o sa stai singur in camera... In Antalya cam subtirel, multe legume din solariile zonei si gatite picant pe deasupra, bauturi alcoolice locale la fel de bune ca tricourile Lacostre din bazar. Berbecutul sau vitelul la frigare merg, depinde daca a avut nea jiji dezlegare la punga:)) In ambele tari exista Taco Biel si Burger Kong!

vanboben
vanboben  •  31 Decembrie 2014, 13:54
Postat de superstar23 pe 31 Decembrie 2014, 12:51

Mai important este ce se intampla cu sigla si culorile. Cantonamentele si orice alt lucru devine irelevant daca Steaua joaca in alte culori.

Stati linistiti! Din sursa sigura va juca tot in rosu-albastru! E o vorba din batrani: calul moare de drum lung si prostul de grija altuia! United si-a schimbat culorile, Liverpool la fel! Suporterii adevarati le iubesc, noi de ce n-am face la fel! Milan joaca cu o alta sigla de anul asta! Ati vazut cumva suporterii de la Curva Sud spunand ca nu maui vin la stadion? De multe ori ma gandesc ca sunt multi oportunisti si demagogi in Peluza Sud! Suporterii adevarati au sustinut tot timpul echipa dezinteresat! Acum puteti spune ca nu sustineti echipa daca schimba culorile si sigla, dar daca nu era Gigi sustinati de vreo 10 ani echipe gen chiajna, branesti, urziceni sau poate chiar dinamo! Va cred

nebraska
nebraska  •  31 Decembrie 2014, 13:36
Postat de lalisezaricanebraska pe 31 Decembrie 2014, 13:16

GaborulDement din Targu Mures, Lali Sezarica Nebraska mancator de rahat 365 de zile pe an pe toate articolele Stelei.

A aparul si valahu obregianul secondat de dumbzila cortorarul...doi zingani mai murdari ca o platforma de balegar.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează