FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primele detalii despre cei doi jucători doriți de Andone: "Vor fi titulari" » Cerere specială pentru Mutu: "I-am specificat clar"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 decembrie 2016 16:22

Ioan Andone e mai hotărât ca niciodată să se lupte la titlu cu Dinamo și pentru asta spune că mai are nevoie de două transferuri.

Antrenorul "câinilor" susține că a pus ochii pe câțiva jucători și i-a cerut lui Adrian Mutu să caute și el fotbaliști care să poată fi titulari în echipa sa.

"Avem nevoie de doi jucători. Este o listă şi cu jucători din străinătate, şi cu jucători din campionat. Găsim români buni, găsim. Sincer, chiar străini din campionatul românesc avem propuneri.

I-am specificat clar (n.r. lui Mutu) că eu am nevoie şi a fost de acord cu ce i-am spus şi ce i-am cerut, doi titulari. Deci nu aduc speranţe. Sper să nu mă înşel, să vină să joace din prima, să fie mai buni decât cei pe care îi avem noi", a spus Andone la TV Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
dinamo100
dinamo100  •  26 Decembrie 2016, 11:47

Povesti de adormit copiii! Dinamo nu are joc de campioana, doar ciupeste pe ici-colo cate-un rezultat. E pe locul 5 si pe drept e acolo, nu mai sus. O echipa nu se face peste noapte si fara bani! Dinamo nu ia decat acei jucatori pe care nu-i vrea fcsb, viitorul... si aproape orice alta echipa.

1579841235647135
Rtl Design-haine  •  26 Decembrie 2016, 11:06
Postat de samertx pe 26 Decembrie 2016, 01:35

tu dai în ei de zici s-au inventat alții. :))

chiar ca a dat in ei ...de zic ca jucatorii toti a` lu barca devin in ianuarie liberi de contract si poate sa ii ia dinamo...ca sa acopere posturile...pai..nooo ?....:)))))))))))

ciinefoarterosu
ciinefoarterosu  •  26 Decembrie 2016, 09:37

Daca nu pleaca nimeni dintre cei de baza, atunci trebuie minim 4 piese (titulari sa alternative la titulari ): fundas central, mijlocas la inchidere, mijlocas de creatie, atacant de careu)

Vezi toate comentariile (26)
Comentează