FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Primele impresii ale lui Gebhart despre Steaua: "Parcă sînt la Bayern Munchen!" » Ce promisiune le face fanilor

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2016 10:53

Timo Gebhart, 26 de ani, a venit în această iarnă la Steaua și vrea să își relanseze cariera sub comanda lui Reghe.

Cunoscut drept un "Bad Boy", mijlocașul a declarat că se va cuminți și a vorbit în presa din Germania despre cum se simte la noua sa echipă.

"Mă bucur că am ajuns la Steaua. Antrenorul m-a dorit foarte mult și asta m-a convins să vin la Steaua. Obiectivul este să cîștigăm campionatul și să jucăm în Champions League.

La Steaua mă simt ca la Bayern Munchen. Echipa vrea să fie cît mai sus în clasament și să domine. Eu am avut de suferit după ce nu am mai jucat la prima echipă de la Nurnberg, dar am trecut peste. Nu voi mai fi Bad Boy. Mă transform în Good Boy", a declarat Gebhart pentru presa din Germania.

Gebhart a semnat cu Steaua un contract valabil pe următoarele 6 luni, cu posibilitate de prelungire din partea roș-albaștrilor pe încă 2 ani.

Timo Gebhart vine după o perioadă foarte lungă de inactivitate. Mijlocașul a bifat doar două meciuri anul trecut, însă pentru echipa a doua a lui Nurnberg. 

200.000 €este cota lui Gebhart, potrivit transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
cris4co
cris4co  •  04 Februarie 2016, 22:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  04 Februarie 2016, 15:15

...este ca la Bayern...dar eu nu am fost acolo...ma bucur ca am ajuns in tara tuturor...vrajelilor...fcsb a strans si ratati si trecuti si...golani...:)))))...Dar ii duce baciul la biserica si ii face bine...:)))))))

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  04 Februarie 2016, 14:52

Evident campionatul nostru nu e la nivelul celor din vest. E suficient sa ne uitam la ce se petrece cu jucatorii plecati de la noi din postura de vedete. Un alt exemplu ar fi Piovaccari care la noi a fost fenomenal. Reghe nu l-a mai folosit in ultimele luni la Steaua din douamotive: 1. Steaua avea avans confortabil in clasament; 2.Cota de piata a lui Piovaccari crestea peste suma pe care Steaua putea sa o achite pentru el. De notat ca Piovaccari nici macar nu era jucator de Serie A. Deci, Timo ar putea sa se descurce onorabil la noi avand in vedere nivelul scazut al Ligii 1.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close