FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primele indicii despre viitor » Rednic a recunoscut: "În jurul lui voi face echipa"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 decembrie 2015 19:28

Mircea Rednic este impresionat de Antun Palici, care a avut un final de sezon spectaculos, ajungînd la cota de 3 goluri și 3 assist-uri în cele 19 meciuri ale roș-albilor.

"Este un transfer reușit, un băiat extraordinar, un jucător care va rămîne. Echipa se va construi în jurul lui. Plus că randamentul lui va crește, pentru că a venit nepregătit".

Și croatul își dorește să continue la echipă. "Din iarnă, să ne pregătim foarte bine și să dorim din ce în ce mai mult. Eu cred că Dinamo poate realiza lucruri extraordinare în acest sezon".

Mircea Rednic are planuri mari pentru Dinamo, în această iarnă. Antrenorul a dat deja afară şase jucători, pe Van Haaren, Feussi, Ghomsi, Vojnovici, Abraham şi Shalaj. 

Pe lista de transferuri a lui Rednic se află mai mulţi jucători din Liga 1, printre care Pecanha, Zoubir, Moussa, Hamed Kone sau Mihai Răduţ.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Decembrie 2015, 09:00
Postat de lapusneanul pe 23 Decembrie 2015, 07:07

eu cred ca lista lui rednic e mai mult lista gesepeului...:)

la fel ca si listele altora. e corect.

lapusneanul
lapusneanul  •  23 Decembrie 2015, 07:07

eu cred ca lista lui rednic e mai mult lista gesepeului...:)

agentul0007
agentul0007  •  23 Decembrie 2015, 03:20

au plecat rezerve sper sa aduca titulari

Vezi toate comentariile (20)
Comentează