FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Primele intepaturi

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2007 00:00

Becali crede ca Hagi a exagerat cu experimentele la echipa si spune ca Radoi nu va mai juca mijlocas la inchidere, ci fundas central. Duminica seara, intr-o interventie telefonica in direct la TV sportro, Gigi Becali a lansat primele intepaturi catre Gica Hagi. Iritat de cele 5 remize consecutive in partidele de pregatire, patronul a spus: "Gica a facut niste experimente in meciul cu Charleroi. Dar eu cred ca trebuia sa faca experimentele mai devreme, nu acum, cind mai sint citeva zile si incep jocurile oficiale. Voiam sa vad 3-0, 4-0 cu belgienii".

Apoi, desi Hagi l-a folosit pe Mirel Radoi la inchidere in toate amicalele verii, Becali sustine ca finul sau va reveni pe postul de stoper, linga Goian. "Am vorbit cu Gica si mi-a zis clar ca Radoi va juca in aparare. Pina acum a vrut sa-l protejeze, mi-a explicat ca fundasii fac un efort mai sustinut, iar presiunea pe genunchi e mai mare. A asteptat ca Mirel sa fie recuperat suta la suta, sa nu riste nimic, iar acum il baga la marcaj", a declarat Becali. In primavara, el i-a impus lui Olaroiu sa nu-l mai foloseasca pe Radoi la mijloc, ci doar in defensiva.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează