FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Primele reacţii după bomba detonată de Mutu » Ce spun Dan Capră şi Contra despre transferul la Petrolul!

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 noiembrie 2013 21:12

Adrian Mutu a anunţat pe contul său de facebook că va evolua pentru următorul an şi jumătate în tricoul Petrolului, urmînd să fie împrumutat de Ajaccio.


Dan Capră, preşedintele "lupilor galbeni", a vorbit despre viitoarea mutare a atacantului de 34 de ani la Ploieşti. ”Mutu n-a semnat nimic deocamdată cu Petrolul. Dar ne-a spus că a primit acordul lui Ajaccio să vină la Petrolul pentru un an şi jumătate. Acum, după venirea lui Adi, Petrolul a devenit clar favorită la titlu.

Obiectivul nostru acesta era oricum, dar acum şansele noastre cresc considerabil. Nu vreau să vorbesc despre detaliile financiare ale transferului sau despre salariul său”, a spus Dan Capră pentru Fanatik.

Contra: "Ne-am rezolva problemele din atac"
Antrenorul "găzarilor", Cosmin Contra, a fost luat prin surprindere de vestea anunţată de "Briliant": "Chiar nu ştiu nimic. Eu sînt la antrenament cu echipa, pregătesc meciul de mîine. Nu ştiu nimic de Mutu. Dan Capră şi cei din cadrul clubului se ocupă. Vă daţi seama că e ok, dar mă preocupă mai puţin, pentru că el vine de ianuarie. Am lăsat de o parte subiectul pînă atunci, încă am meciuri de jucat pînă cînd va veni.

Chiar şi cu Mutu, Petrolul nu putem spune că vom cîştiga titlul. Steaua face puţini paşi greşiţi, Astra e şi ea foarte puternică, dar şanse sînt. Sper să cîştigăm meciurile pe care le mai avem pentru a rămîne aproape de Steaua. Experienţa pe care o are Mutu ne poate ajuta să rezolvăm problemele din atac, dar vom căuta să aducem încă un an atacant", a spus Contra la DolceSport.

Citeşte şi: Transferul anului s-a făcut! » Adrian Mutu revine în Liga 1 din ianuarie!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  25 Noiembrie 2013, 13:39
Postat de geov pe 25 Noiembrie 2013, 08:02

O sa plingeti dupa banii pe care o sa-i dati lui .Nu mai este fotbalist -in ultimile 2 luni nu a jucat deloc pregatit nu este ,poate chiar are din nou probleme de substante interzise si de aia nu il baga oamenii in teren.El crede ca daca vine in Romania o sa se dea toata lumea din fata lui - nu este asa.pe mine ma bucura faptul ca petrolul va incepe sa aiba probleme.

mda. nu'i bai, e mai bun ca printzul, si luat din somn. iar dupa bani, n'o sa planga nimeni. sunt banii economisiti cu plecarea lui cristea.

movul29
movul29  •  25 Noiembrie 2013, 11:08
Postat de marius270288 pe 24 Noiembrie 2013, 22:00

ce ciuda au stelisti ca vine Mutu la Petrolul =))

Lasă că i-au luat ei pe Kapetanos, Cristea și Varela care fac echipă bună cu Tatu și Nikolici! Ce tâm/piți!! Păi acum vreo două luni erau toți ciobanii Ghiță de pe aici uzi că vine Mutu la steaua în loc să se ducă la dinamo!

movul29
movul29  •  25 Noiembrie 2013, 11:04
Postat de planetfun pe 25 Noiembrie 2013, 00:28

cu mutu o sa fie mai usor sa castigam titlul .... petrolul e o rusine pentru campionatul romanesc echipa sustinuta din bani publici care nu produce nimic , cu tot felul de mercenari straini in echipa ... echipa lu capra

Esti mai pr/ost chiar și decât oile! Clubul nu este susținut cu nimic! Primăria acordă o primă de obiectiv mioară beată!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează