FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 3-2

Primii la gratuităţi » Dinamo aşteaptă ca Scutaru şi Axente să fie declaraţi liberi de contract

Scutaru este dorit la Dinamo încă din iarnă
Scutaru este dorit la Dinamo încă din iarnă

Articol de - Publicat vineri, 18 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 18 mai 2012 00:16

Dinamo aşteaptă să devină liberi Scutaru şi Axente, apoi cei doi vor semna contracte cu "cîinii".

Timişoara nu poate promova în Liga 1, iar jucătorii sînt neplătiţi din ianuarie. În aceste condiţii, majoritatea fotbaliştilor şi-au depus memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract.

Dinamo se chinuie de trei ani să-l transfere pe stoperul bănăţenilor, Cristi Scutaru, iar acum este cel mai bun moment. "Cîinii" au luat deja legătura cu agenţii fotbalistului de 25 de ani şi acum vor aştepta ca acesta să fie declarat de Comisii liber de contract, apoi va semna cu roş-albii.

Dinamoviştii mai sînt interesaţi şi de Mircea Axente, atacantul de 25 de ani fiind golgeterul Timişoarei în acest sezon, cu 8 goluri în 25 de partide.

12.000 de euro este salariul lunar al lui Scutaru la Poli Timişoara, la Dinamo urmînd să încaseze cu 2.000 de euro mai puţin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cocodrilu
cocodrilu  •  18 Mai 2012, 17:30

ar trebuie sa fie nebuni sa vina?............rezerve eterne, in timp ce dinamo isi utilizeaza bosorogii...bakay, paun jucatori cu potential, dar nu pt dinamo........imi este sila de conducerea lui dinamo

florinch
florinch  •  18 Mai 2012, 03:44

M-as mira ca vreunul dintre cei doi sa ajunga la Dinamo.Este de ajuns ca cineva sa le ofere cu 500 de euro mai mult sis-au dus.Nu asa se fac transferurile.ori aranjezi cu ei (ii convingi sa semneze cu tine,dupa care anunti ca-i vrei daca raman liberi de contract.dar noi suntem maestrii la pierdut jucatori.E de-ajuns ca Borcea sa-i spuna nasicului scump ca vra un jucator pentru Dinamo,ca,hop,in doi timpi si trei miscari e la Steaua.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close