FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Primii şterşi de pe listă? Reghe e dezamăgit de doi dintre jucătorii ţintiţi de Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 28 august 2013 21:11

Mihai Stoica a prezentat azi lista jucătorilor din care steliştii vor transfera 4-5 pentru a-şi întări echipa în perioada următoare.

Doi dintre fotbaliştii urmăriţi l-au dezamăgit pe Reghecampf, care e nemulţumit că aceştia n-au mai progresat.

“Sînt cîţiva jucători despre care s-a tot discutat în ultima vreme prin media românească, cum ar fi Iorga. Mijlocaşul a jucat foarte slab în ultima vreme, n-am mai repetat evoluţiile bune de anul trecut, după cum am văzut cu toţii, aşa că va fi foarte greu să ajungă la Steaua şi să pună probleme jucătorilor pe care-i avem.

Aceeaşi problemă este şi la Neagu. Dacă Bourceanu şi Pintilii rămîn, plus Filip, care creşte de la meci la meci, atunci e greu să mai aduci un jucător pe acelaşi post“, a spus Reghecampf la Fanatik Show, pe Digi Sport.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  29 August 2013, 17:58

ne trebuie 2 fundasi centrali,unu stanga,un mijlocas defensiv,2 atacanti si suntem tari !

marius2005
marius2005  •  29 August 2013, 17:19
Postat de mama.is.here pe 29 August 2013, 10:16

stai sa vezi dezamagire dupa primele 3-4 meciuri din grupe..."obiectivul nostru este primavara EL, respectiv finala competitiei", parca-l aud pe No Name!

va cam place sa comentati de UEFA CHAMPIONS LEAGUE dar voi nu prea jucati pe nicaieri !!!! asa ca mai subtire cu caterinca si mars la nea coita !!!

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  29 August 2013, 15:26

Neagu ar fi bun fiindca ar trebui sa avem 4 mijlocasi defensivi pt a face fata pe 3 fronturi ! O mare greseala daca nu mai luam un mijlocas defensiv !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează