FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPA VETERANILOR

Primul 11 al "veteranilor" Ligii 1 » Ar face faţă dacă ar forma o echipă?

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 februarie 2013 22:39

Aceasta este echipa celor mai vîrstnici jucători care încă activează în prima ligă naţională.

Între buturi îl găsim pe fostul portar al Vasluiului, Cristian Brăneţ (36). Goalkeeper-ul activează în acest moment la Oţelul Galaţi.
Apărarea este formată din fundaşul cu peste 100 de apariţii în tricoul CFR-ului, Cristian Panin (35), fostul UEFA-tastic stelist Sorin Ghionea (34), fostul fundaş al Craiovei, al "cînilor" şi al Stelei, care evoluează în acest moment pentru Severin, Dorel Stoica (34). Fundaş stînga este fostul rapidist, actual stegar, Cristian Ionescu (35).

La mijlocul terenului este Ousman N'doye (35). Senegalezul este flancat în dreapta de Ionuţ Bădescu (35) de la Piatra Neamţ şi de Cătălin Munteanu (34) în stînga .

Atacul echipei fictive este format din golgeterul nr.2 All-time al Ligii 1 cu peste 200 de goluri marcate, Ionel Dănciulescu (36). Colegii lui "Danciu" din atac sînt idolul tribunelor giuleştene, Daniel Pancu (35) şi braşoveanul Mugurel Buga (35). În perioada în care Buga a evoluat pentru Rapid Bucureşti, a avut mai multe evoluţii apreciate atat de antrenori cît şi de pretenţiosul public din Giuleşti, cîstigîndu-şi astfel supranumele de "Pele".

Dintre aceşti 11 jucători, 8 dintre ei au cel puţin o selecţie la echipele naţionale. Senegalezul N'doye are 27 de selecţii la naţionala ţării sale, Panin are 2 selecţii, Ghionea a fost selecţionat de 13 ori şi a marcat 1 gol, fundaşul Dorel Stoica are 4 jocuri pentru echipa naţională şi un gol marcat, "Cap de zmeu" Munteanu a fost selecţionat de 17 ori şi a marcat 1 gol, Dănciulescu are 8 apariţii sub tricolor şi 2 goluri marcate, Buga are 1 gol marcat în 6 selecţii. Pancu a evoluat pentru echipa naţională a României de 27 de ori şi a marcat 9 goluri.

Această echipă ar putea face faţă cu brio în Liga 1, avînd în vedere CV-urile veteranilor :D

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
omanbiik
omanbiik  •  24 Februarie 2013, 09:35

in sfirsit un articol de doamne ajuta,chiar daca Panin e mai degrada fundas stinga,sigur ar face fata in campionat

adianghelescu
adianghelescu  •  21 Februarie 2013, 14:23

cu siguranta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează