FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA, SÎMBĂTĂ, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Primul antrenor al lui Răduţ: "Mihai nu va rămîne mai mult de doi ani la Steaua"

radut
radut

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iulie 2010 00:00

Antrenorul care l-a format pe Mihai Răduţ, Mihai Georgescu, a declarat, joi, că mijlocaşul nu va rămâne mai mult de doi ani la Steaua, urmând să se transfere la un club mare din Europa,

 

"Răduţ e un băiat foarte inteligent, e născut cu nişte abilităţi deosebite. Toţi marii sportivi sunt polivalenţi, iar el nu face excepţie, fiind un excelent jucător de tenis. Marile lui calităţi sunt inteligenţa şi personalitatea. Răduţ nu cred că va rămâne mai mult de doi ani la Steaua. După aceea va face pasul la o echipă mare din Europa", a declarat antrenorul care l-a descoperit pe Răduţ pentru Mediafax

În prezent coordonator al Centrului de Copii şi Juniori al Univesităţii Cluj, Mihai Georgescu a afirmat că în perioada junioratului Mihai Răduţ avea mari probleme de pregătire fizică, iar pentru a-l motiva i l-a dat exemplu pe Roger Federer, la acea vreme numărul 1 în tenisul mondial. "În primii doi ani era extrem de deficitar la pregătirea fizică. Ştiam că idolul său e Roger Federer şi i-am explicat că elveţianul este cel mai bun sportiv din lume la acest capitol. I-am dat să citească un interviu cu el. Apoi, după un an, era alt om. Pentru copii e foarte important să le dai exemple, să se identifice cu mari campioni, care pot deveni modele", a explicat tehnicianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ravanelly
ravanelly  •  29 Iulie 2010, 19:59

lasati baiatul sa asi faca treba si nu mai puneti presiune pe el, dak gresete odata o sa ai sara lumea in cap pt ca a fost laudat.

_decebal
_decebal  •  29 Iulie 2010, 19:39

Radut e un jucator foarte bun, dar asa spuneati si de Cristi Tanase, si de Bogdan Stancu :) Rabdare, fratilor :)

flafy
flafy  •  29 Iulie 2010, 18:30

lasa ca o sa aiba grija steaua sa il faca peaf si pe asta o sa ajunga la buzau sau la steaua 2!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează