FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Primul căpitan străin al Stelei și-a luat la revedere de la roș-albaștri: "A fost o mândrie!" » Care a fost cel mai frumos moment pe care l-a trăit la Steaua

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2016 09:07

Fernando Varela a acordat un interviu la plecarea de la Steaua, în care a vorbit despre cele mai frumoase momente petrecute la gruparea roș-albaștrilor.

"Mi-a fost mai greu în primele șase luni, când au existat multe critici și se spunea despre mine că nu sunt de nivelul Stelei. Dar, ușor-ușor, cei care m-au adus mi-au dat încredere și am devenit un jucător de bază al echipei. Cel mai frumos moment a fost câștigarea primului titlu de campion cu Steaua, după victoria de la Cluj, cu Universitatea. 

A fost o mândrie și o plăcere foarte mare să port banderola de căpitan al Stelei. Sincer să fiu, nu m-aș fi așteptat niciodată să am parte de această onoare, mai ales că eram de doar doi ani la Steaua și am fost primul străin care a purtat banderola la această echipă. Pentru acest lucru trebuie să le mulțumesc lui Constantin Gâlca, Mirel Radoi și Laurențiu Reghecampf, care au crezut în mine și în faptul că trebuie să fiu căpitan", a spus Varela pentru site-ul oficial al Stelei.

Fostul căpitan al Stelei s-a transferat zilele trecute în Grecia, la PAOK Salonic, mutare în urma căreia Steaua a primit 1,4 milioane de euro.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
ftwraku
ftwraku  •  24 Iulie 2016, 14:37

Diferenta enorma intre aia din Algeria,nordul Africii+orientul mijlociu si oricare parte a lumii... Cam cum s-a comportat Varela cand Steaua a tinut de pret si era cat pe ce sa mai ramana ,desi are 28 de ani,si algerianul de Hamroiun,care a jucat 6 luni la Steaua,11 meciuri la Otelu,si deja sfideaza si se afiseaza prin Zurich... auzi ,sa faci referat pt.discriminare sa fortezi mana echipei ,dar tu nefiind vreodata discriminat,insa vb.de alte lucruri:))) Varela a luat vreo 2 titluri,SI A STAT SI PE BANCA cand jucau Chiriches si Gardos,apoi Gardos si Szukala... si tot nu a facut atatea probleme nici atunci. Un baiat de caracter,ii urez succes. Diferenta de mentalitate,aia crescuti in algeria,fara sa o dam in rasim,vin cu o alta mentaltiate aici,si cu cat dau de bine,cu atat incep sa fie mai rai si mai aroganti....

cristi47.reload
cristi47.reload  •  24 Iulie 2016, 14:14

Multumesc pentru tot Fernando. Ai fost un capitan adevarat, ai purte cu onoare banderola. Mult succes in cariera

max2009
max2009  •  24 Iulie 2016, 13:03

sunt scarbit de cum manageriaza jiji STEAUA. cel mai bine a mers STEAUA cu jijinho in puscarie

Vezi toate comentariile (10)
Comentează