FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Primul căpitan străin! » Rădoi s-a decis cui va da banderola dacă pleacă Tănase

Varela e cotat de transfermarkt la 4 milioane de euro, fiind cel mai scump stelist
Varela e cotat de transfermarkt la 4 milioane de euro, fiind cel mai scump stelist

Articol de - Publicat duminica, 28 iunie 2015 00:00

Varela s-a impus cel mai clar dintre stranierii care au jucat în Ghencea: apărătorul din Insulele Capului Verde devine căpitanul campioanei dacă pleacă Tănase.

Pentru Fernando Varela, Steaua e clubul perfect! Fotbalistul născut la Estoril, în Portugalia, avusese o carieră mediocră pînă la 26 de ani. Din momentul în care a semnat cu roș-albaștrii, cota lui a crescut formidabil! Cea mai recentă recunoaștere: Rădoi îi oferă banderola de căpitan! Tănase rămîne liderul principal, urmat, în ordine, de Varela și de Chipciu.

Antrenorul a hotărît și a anunțat ierarhia. Una din care poate dispărea Dodel. Decarul vrea să plece, iar clubul e de acord să se despartă de el, mai rămîne să apară un cumpărător interesat de mijlocașul stînga. Varela ar rămîne căpitanul de drept al roș-albaștrilor, primul lider străin din istoria steliștilor.

Înainte să ajungă în România, jucătorul din "naționala" Insulelor Capului Verde petrecuse 6 ani în Portugalia. Numai două stagiuni în prima ligă și de fiecare dată a retrogradat! O dată cu Trofense și o dată cu Feirense.

2 ani mai durează contractul lui Varela cu Steaua. La 27 de ani, fundașul încă mai poate constitui o afacere bună pentru clubul lui Becali, la un viitor transfer

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
suporter_fotbal
suporter_fotbal  •  28 Iunie 2015, 10:52

Dodel nu merita sa fie capitan !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează