FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Primul inculpat din "Dosarul Transferurilor" care va fi eliberat: "Pe 12 aprilie iese"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 09 ianuarie 2015 20:55

Jean Pădureanu, 78 de ani, a primit în martie 2014 o condamnare de  3 ani şi 4 luni cu executare în cazul "Dosarul Transferurilor".

Ioan Horoba, preşedintele celor de la Gaz Metan Mediaş, a spus că acesta va fi eliberat în aprilie, la un an de la condamnare,

"Din ce ştiu, pe 12 aprilie va fi eliberat, pentru că va îndeplini toate condiţiile necesare. El este într-o stare foarte gravă şi nu văd rostul pentru care Jean Pădureanu să mai stea în închisoare. El nu mai poate merge singur şi are nevoie de însoţitor. Are nevoie de tratament cu insulină şi multe din amintirile recente nu le are. Nu mai poate sta în închisoare", a spus Ioan Horoba la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
zarqa
zarqa  •  10 Ianuarie 2015, 17:32
Postat de redshow pe 10 Ianuarie 2015, 08:11

Cam nasol ca scapa hoitul ala :((( Ca de obicei justitia romana este 77arfa celor mai mizerabili :(((( La cat de murdar este boshorogul ala , merita sa i se sape o groapa in curtea inchisorii.

Unii au furat, au jecmanit si au distrus Romania aducand poporul roman la sapa de lemn si nu sunt la inchisoare. Acest batran (Jean Padureanu), ce a furat ? A furat din buzunare ? A furat Statul Roman ? Gloria Bistrita nu exista, ca entitate sportive, fara implicarea acestui cetatean de notorietate. A ajutat ff multi copii prin fotbal. Unii necajiti, saraci de tot. Nu mai aruncati cu "rahat" in oameni daca nu-i cunoasteti.

redshow
redshow  •  10 Ianuarie 2015, 08:11

Cam nasol ca scapa hoitul ala :((( Ca de obicei justitia romana este 77arfa celor mai mizerabili :(((( La cat de murdar este boshorogul ala , merita sa i se sape o groapa in curtea inchisorii.

terminatorul3
terminatorul3  •  10 Ianuarie 2015, 04:53

Oricum el nici nu stie ca-i la parnaie : )))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează