FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Primul jucător care e gata să plece de la FCSB » Becali confirmă mutarea: "MM mi-a zis"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 11:55

Gigi Becali a confirmat astăzi că FCSB e interesată de portarul Răzvan Pleșca (36 de ani) de la Gaz Metan. Omul de afaceri susține că prin aducerea goalkeeperului vrea să-l dea împrumut pe Andrei Vlad (19 ani) pentru a juca mai mult.

"Da, mă gândesc la Pleșca. MM mi-a zis să luăm un portar mai în vârstă ca să-l dăm pe Vlad să apere", a spus Becali la TV Digi Sport.

Răzvan Pleșca are mari șanse să ajungă la FCSB, ținând cont că la formația roș-albastră tocmai a venit Mihai Teja, cel care a pregătit Gaz Metan până acum. Mai rămâne doar ca Becali să se înțeleagă cu șefii medieșenilor.

Andrei Vlad ar urma să plece împrumut și să prindă mai multe meciuri, după ce n-a reușit să se impună între buturile roș-albaștrilor. A jucat numai două partide în Liga 1 în acest sezon pentru FCSB. Portarul titular va rămâne în continuare Cristi Bălgrădean (30 de ani).

rkr7638 andrei vlad
Andrei Vlad în unul dintre puținele meciuri în care a prins poarta FCSB

"E Messi al portarilor, e cel mai bun. O să luăm bani mulți, am mare încredere in Andrei Vlad!" Becali după ce l-a transferat pe Andrei Vlad de la CSU Craiova în iulie 2017 în schimbul a 400.000 de euro

Citește și:

Încă un transfer la FCSB: "A semnat deja contractul" » Ce sumă oferă Becali pentru jucător

Conflict deschis între Gaz Metan și FCSB, după ce Teja a încercat să "fure" un al treilea fotbalist de la Mediaș: "Să înceteze cu așa ceva!"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
cneius
cneius  •  04 Ianuarie 2019, 17:01

E mai bun Plesca decit Stancioiu ?

lapusneanul
lapusneanul  •  04 Ianuarie 2019, 16:25
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 04 Ianuarie 2019, 12:50

de ce nu ati publicat al doilea comentariu , ca nu am zis nimic de rau ?

asta inseamna ca nu ai zis nici de bine.... hahahaha..

albalbastru72
albalbastru72  •  04 Ianuarie 2019, 16:18
Postat de vnelu02 pe 04 Ianuarie 2019, 15:32

Ştiri despre clica de puşcăriaşi ( mm+gigi/love forever), plus articole cu *** dezbrăcate. Asta este politica editorială a unei publicaţii, care,altădată, inspira stimă şi respect, cu tolontani şi ţepelini la butoane. HUOOOOO !!!

Respect.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează