FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Primul jucător care pleacă de la Craiova: "Am trei oferte, una e din România"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iunie 2018 20:28

U Craiova a semnat astăzi cu Florin Gardoș pentru următoarele două sezoane, însă oltenii îl vor pierde pe bulgarul Apostol Popov (35 de ani).

Fundașul își termină contractul cu U Craiova la finalul acestei luni și spune că nu duce lipsă de oferte.

"A fost senzaţional să câştigăm Cupa României, un trofeu este adevărata răsplată a muncii de un sezon, dar cu siguranţă voi pleca de la Craiova, conducerea clubului m-a anunţat deja că nu-mi va prelungi contractul. Am o ofertă din România şi două din Bulgaria, voi vedea ce voi alege. Vreau să mai joc, cred că pot să o fac până la 40 de ani. Mi-aş dori să-mi închei cariera la Botev Plovdiv, dar să vedem când", a declarat Popov pentru gong.bg.

"În România m-am adaptat repede, la început am fost singurul bulgar de la Craiova, apoi mi s-au alăturat Zlatinski, Iliev şi Dimitrov. Campionatul românesc este puţin peste cel din Bulgaria. Ca infrastructură, nu există termen de comparaţie. Spre exemplu, stadionul din Craiova este unul nou, de 30.000 de locuri, şi a costat peste 50 de milioane de euro"
Apostol Popov

57 de meciuri
a jucat Popov în Liga 1 pentru Craiova din 2015, când a venit în România

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dora
dora  •  05 Iunie 2018, 10:16

Slabut . Cu multe accidentari, in ultimul sezon. Are si o varsta. Nu stiu ce club din Liga 1 s-ar risca cu el.

lionforever
lionforever  •  05 Iunie 2018, 08:15

Multă baftă în continuare Apostol !

albalbastru72
albalbastru72  •  05 Iunie 2018, 00:13

Multumim Popov,bafta mai departe!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează