FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Primul jucător care se întoarce la FCSB are planuri mari: "Îmi doresc foarte mult să joc" » Are un atu important

Cătălin Ștefănescu a jucat pentru FCSB doar în amicalele din stagiile de pregătire / FOTO: Raed Krishan
Cătălin Ștefănescu a jucat pentru FCSB doar în amicalele din stagiile de pregătire / FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iunie 2017 19:09

Cătălin Ștefănescu e unul dintre jucătorii care se vor întoarce la FCSB în această vară, după ce împrumutul său la CSM Poli Iași va expira la sfârșitul lunii iunie.

Mijlocașul, care nu a apucat încă să debuteze pentru roș-albaștri, a declarat că își dorește enorm să se impună în prima echipă a celor de la FCSB

"E un alt nivel acolo. Dar îmi doresc foarte mult să joc. Mie îmi place în stânga sau al doilea vârf, dar e departe să vorbim despre acest lucru.

După ce voi termina contractul cu Iaşiul, voi vedea ce spun cei de la FCSB. Eu încă am contract aici, e valabil până pe 30 iunie, iar după vom vorbi. Am muncit foarte mult în acest an şi vom vedea", a declarat jucătorul în vârstă de 22 de ani, la TV Digi Sport. 

E apreciat de Dică

Nicolae Dică, viitorul antrenor al roș-albaștrilor, a fost cel care a insistat pentru aducerea lui Ștefănescu de la Piatra Neamț din 2015, pe vremea când Dică era "secundul" lui Rădoi la FCSB.

Astfel, șansele ca Ștefănescu să fie păstrat în lotul pentru sezonul viitor sunt destul de mari, mai ales că și finanțatorul Gigi Becali și-a dat acordul pentru menținerea acestuia la echipă.

Împrumutat de FCSB la CSM Poli Iași în 2016, mijlocașul  a reușit patru goluri în 31 de meciuri pentru echipa moldoveană. 

Fotbalistul a fost achiziționat de FCSB de la Ceahlăul în 2015, însă nu a apucat să debuteze pentru echipa roș-albastră, fiind împrumutat și în sezonul trecut, în acea dată la FC Voluntari. 

Cătălin Ștefănescu, Sebastian Chitoșcă, Alexandru Aldea, Cristian Onțel, Enceanu, Dan Popescu, Robert Vâlceanu, Valentin Cojocaru și Daniel Benzar sunt jucătorii ale căror împrumuturi expiră și care urmează se se întoarcă în această vară în curtea cele mai titrate echipe din fotbalul românesc.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  06 Iunie 2017, 08:23
Postat de gametable08 pe 05 Iunie 2017, 21:39

'' care urmează se se întoarcă în această vară în curtea cele mai titrate echipe din fotbalul românesc.'' asta e asa sa faca spume la bot cateii :))

Gresesti! Cea mai titrata e FCD1948B, campioana coregrafiilor si neinvinsa in Europa de 5 ani. Augh! Augh! Augh!

dan.p.ulea
dan.p.ulea  •  05 Iunie 2017, 23:30

"Primul jucător care se întoarce la FCSB..." & "...unul dintre jucătorii care se vor întoarce la FCSB" & "...nu a apucat încă să debuteze pentru roș-albaștri..." Sunt confuz... WTF is Cătălin Ștefănescu?

andreidim
andreidim  •  05 Iunie 2017, 22:07

care echipa cea mai titrata? FCSB -ul lui *** a pierdut procesele pe rand. Despre ce vorbim oameni buni? Infractorul va revenii la puscarie unde ii este locul, impreuna cu toti cei care au ajutat. Incet incet se strange latul. Steaua a murit demult:(((

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează