FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Primul jucător din Liga 1 care anunță clar că pleacă » Ar putea juca la echipa cu care abia a avut meci

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 18:34

Fundașul Gabi Matei a fost în premieră căpitan pentru ASA Târgu Mureș în deplasarea de la CSM Poli Iași, scor 0-0, și lasă de înțeles că din iarnă ar putea pleca la formația din Moldova.

"Îl respect foarte mult pe domnul Neagoe. În viitor e posibil să joc sub comanda lui. Nu voi juca la Iași, ziceam doar așa. Știți cum e viața de fotbalist, nu știi când te întâlnești cu un antrenor.

În iarnă doresc să plec de aici. Mulți vor să plece de aici din cauza problemelor financiare", a declarat Gabi Matei la TV Dolce Sport.

450.000 €e cota de transfer a lui Matei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează