FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primul meci, primul scandal! Dinamoviştii atacă înainte de Steaua - Chiajna: ”E Valentine's Day, dar să nu se ajungă la îmbrăţişări”

Articol de - Publicat vineri, 14 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 februarie 2014 00:06

Directorul sportiv al "cîinilor", Cristi Bobar, acuză şi el, în registru ironic, meciul de diseară dintre Steaua şi Concordia.

Primul dintre cele trei Derby-uri de România este programat a fi de Mărţişor, însă, după spionajul reciproc din Spania, dinamoviştii scot primii armele contra rivalilor din Ghencea.

După acuzaţiile celor de la Astra cu privire la meciul de diseară dintre Steaua şi Concordia Chiajna, o altă voce puternică aruncă săgeţi spre prima confruntare oficială a sezonului.

Directorul sportiv al "cîinilor", Cristi Bobar, a avut o reacţie ironică privitoare la meciul din Ghencea, făcînd referiri la varianta unui noncombat.

"Urmează Dragobetele, alte bomboane şi flori"
"Apreciem forţa Stelei şi puterea de muncă a Concordiei, însă vedem prietenii pe faţă între reprezentanţii celor două grupări, mă refer aici la Laurenţiu Reghecampf şi Ionuţ Chirilă, care sînt dubioase. Înţelegem că este Valentine's Day vineri, dar sperăm să nu se ajungă la îmbrăţişări, altfel ne vor da lacrimile de emoţie. Nu de alta, dar săptămîna viitoare vine returul dintre cele două, vin Dragobetele, alte îmbrăţişări, alte bomboane şi flori, prea multă amiciţie dăunează fotbalului profesionist", a declarat conducătorul roş-albilor pentru Gazeta Sporturilor.

Apoi a continuat: "Ionuţ Chirilă se dădea dinamovist, acum ceva vreme, dar în prezent e prieten cu cei de la Steaua. Deh, ştim şi noi cine l-a numit antrenor la Chiajna, mă refer aici la impresarul preferat de Reghecampf. Ei îşi doreau, în vară, să numească antrenorul şi la Dinamo, dar cu noi e mai greu să jonglezi. Nu acuzăm Steaua şi Chiajna de blaturi, dar să lase prieteniile pentru după meci. Cînd e război, e război la fotbal!".

Iar Bobar a mai făcut o afirmaţie-şoc: "Ştim că oficialii Concordiei se plîng degeaba că au 6 jucători cu probleme, din informaţiile noastre, şi sînt surse bune, sigure, nu au decît unul sau doi fotbalişti ce nu pot evolua, restul ar putea juca vineri".

Vot în suspans
Bobar a fost vreme de 4 ani membru în Comitetul Executiv al FRF, avînd relaţii apropiate cu Mircea Sandu, Gică Popescu şi Gheorghe Chivorchian. Întrebat pe cine susţine Dinamo în alegerile de la Federaţie, fostul junior al Şcolii "Gică Popescu" a comentat: "Am discutat cu toţi candidaţii, iar clubul va spriijni pe cine va decide conducerea clubului, primînd interesele lui Dinamo, nu relaţiile particulare".

"Dinamo s-a autodepăşit în amicalele iernii, dar trebuie ca şi-n primăvară să repetăm evoluţiile şi rezultatele. Vom continua să muncim corect, nu să ne furăm căciula" (Cristi Bobar, director sportiv Dinamo)

"Tinerii au crescut mult alături de Stoican. Roti, Şerban şi Filip au prins aripi, Bilinski pare o maşină de goluri, Rus, Ţucu, Matei au fost exemple de pregătire, iar Thicot şi Grig sînt stîlpii apărării" (Cristi Bobar, director sportiv Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Concurs pentru îndrăgostiţi
Dinamo organizează un concurs pentru fani cu premiul o cină romantică în doi, oferită de restaurantul Divan. Suporterii care doresc să participe trebuie să trimită o fotografie în care să apară cei doi parteneri, iar ei să îşi demonstreze ataşamentul faţă de club, la adresa [email protected]. Înscrierile au loc pînă pe 18 februarie, iar pozele trimise vor fi postate pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Amical cu Cernica
"Cîinii" vor juca sîmbătă, de la ora 14:00, ultimul meci de pregătire înainte de începerea campionatului. Echipa condusă de Stoican va evolua pe terenul Metaloglobus, din Pantelimon, împotriva echipei de liga a treia Progresul Cernica.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (107)
gardenparty
gardenparty  •  14 Februarie 2014, 19:19

dinamo nu joaca de valentine"s gay?

costacurta
costacurta  •  14 Februarie 2014, 18:22

iar se trezesc toti anonimii vorbind.

forumeer
forumeer  •  14 Februarie 2014, 18:15

Ce mecla de dinam6vist sadea are. Parca-i venit de ieri de pe ulita. P.S. La meciul lui dinam6 cu Viitorul, asteptam revenirea celor 3 pct cedate prin blat in returul trecut.

Vezi toate comentariile (107)
Comentează