FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERILE FRF

Primul mesaj al lui Gică Hagi pentru Răzvan Burleanu: "Acesta este singurul proiect viabil"

FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 14:23

Gică Hagi i-a transmis un mesaj lui Răzvan Burleanu după câștigarea unui noi madat la șefia Federației Române de Fotbal.

"Ionuț Lupescu cred că a greșit cu ceva. Părerea mea este că a venit prea târziu. S-a decis prea târziu să candideze. Noi cei din fotbal știm că poți să pierzi, poți câștiga, dar de data asta diferența a fost prea mare. Aceasta e problema.

Îl felicit pe președinte, iar noi de la Viitorul ne dorim să resusciteze fotbalul românesc, să îl aducă peste nivelul generației mele, pentru că acesta este singurul proiect viabil. Echipele naționale trebuie să meargă la turneele finale. Sunt convins că ne putem bate cu oricine și trebuie să o facem repede.

De restul discuțiilor, cu voturile din fotbalul mic, nu sunt preocupat. Nu vreau să fiu președinte. Eu am fost mai deștept, mi-am făcut un club. Funcția ți se dă, lupți pentru ea, iar clubul îmi aparține. Sunt independent și depind doar de mine. O să fiu mereu cu cei din generația mea, am fost liderul, am fost cei mai buni împreună", a declarat Gică Hagi. 

Citește și: Gică Hagi se revoltă! Declarații dure făcute: "Suntem niște gâze! Oamenii de sus impart România cum vor"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
dudulici
dudulici  •  21 Aprilie 2018, 06:45
Postat de Gogu Ioan pe 20 Aprilie 2018, 19:54

burlene, ***. asa se vorbeste cu echipa care l-a sustinut pe Lupescu? Nu uita ca Lupescu face parte din generatia de aur, Mircea Lucescu este un antrenor de calibru, Chivu a fost capitanul nationalei. Tu esti cel care l-ai angajat pe daum , o catastrofa de antrenor. sa-ti fie rusine, burlene

Gogule,esti un manelist ***!Generatia aia de aur a jucat un fotbal frumos,care ne-a adus multe bucurii.Dar numai fotbal,ca jucatori,atat!Cum au terminat cu el au ajuns ba ratati,ba infractori,ba sclavi ai banditilor gen Sandu si clanul Becali!Numai Hagi se taraste,vai de capul lui cum,cu academia lui care va da,pana la urma,faliment!Si de ce s-au intamplat toate acestea?!Caci sunt redusi mintal,ca tine.D-aia esti fanul lor,ca sunt de teapa ta!Tu il ai model pe Becali si Salam si,ca tine,prea multe milioane de romani!Asta a ajuns tara asta,un taram al neamurilor proaste!!!!Vai de capul vostru,nu e de mirare ca sunteti slugi la straini,cu vatafi autohtoni,oameni de cea mai joasa speta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

137729076992236
Conache Pavel  •  21 Aprilie 2018, 06:37

Hai sa fim sinceri, Lupescu nu a fost ales, niciodata, in vreo functie, a fost numit ceea ce e altceva, asocierea cu persoane cel putin "discutabile" din punct de vedere sportiv {si lucescu mircea e printre ele, argument: trofeul "Gheata de Aur" careia i-a schimbat regulile (va mai amintiti un Rapid-Dinamo 4-3 cu e 3 goluri inscrise de o "gheata de aur" ? ) }, l-au facut sa piarda alegerile, reactiile sustinatorilor lui la adresa fotbalului feminin si a celui judetean sunt ,cel putin, necioplite si arata ce fel de oameni sunt. Sistemul a fost creat de altcineva iar actualul il foloseste; de ce generatia "de aur" ?!!! nu a reactionat atunci cand mircea sandu a propus/legiferat actualul sistem de alegere a Presedintelui FRF ?

997867453705609
Sasu Marian  •  20 Aprilie 2018, 22:51

Stoichita...Mutu,chiar ai Contra sunt niste ***...Romania a rămas comunistă,Burleanu prin manipulare SI pe banii F.R.F. a castigat,a fost ultima șansă de a salva fotbalul în tara asta...*** aia de la A.J.F-uri au votat pt o chifteluță...rusine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează