FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Primul nume important care se autopropune la Steaua Armatei » Ia peste picior echipa lui Becali: "Cum îi cheamă?!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 16:16

Alin Stoica se autopropune la Steaua Armatei și ia peste picior numele de FCSB, ales de Gigi Becali pentru echipa pe care o conduce. 

"Chiar și la 37 de ani, nu că joc, ci sunt cel mai bun! Am crescut alături de mari fotbaliști, de legende, mergeam în cantonamente, mergeam la antrenamente. Mă jucam și eu cu ei.

Mi-ar face plăcere ca, după ce am crescut cu ei, să și joc cu ei pentru echipa Armatei", a zis Alin Stoica pentru ProTV.

...despre FCSB: "FC Star sau cum îi cheamă? Viva, Ciao, că au nume de revistă, acum văd. Cum îi cheamă?! FC Star București? FC Ciao le spunea mai bine. Și la FCSB e presiune? Că, uite, acum joacă să câștige titlul și văd că-s nervoși, agitați".

Alin Stoica (37 de ani) a evoluat pentru Steaua în sezonul 1995-1996. A fost cumpărat pentru 1,2 milioane de euro de Anderlecht, unde a strâns mai bine de 100 de meciuri.

A mai trecut în cariera sa pe la Club Brugge, Siena, FC Național, Poli Timișoara, Gent, Mouscron, Brașov, Vojvodina, ASU Poli și Concordia Chiajna.

A strâns 13 partide și pentru echipa națională. Ultima dată a evoluat la FB Gulbene, în 2015, formație din prima ligă letonă de fotbal.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (124)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  20 Aprilie 2017, 10:23

Ce misto face asta de ciumeti ! Este evident ca *** *** are zilele numarate , indiferent sub ce nume se ascunde.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mvradulescu
mvradulescu  •  20 Aprilie 2017, 08:58

Din respect pentru ce a făcut Tudorel Stoica pentru Steaua în peroada cea mai bună a acestei echipe, nu-mi permit să comentez păcatele de care e acuzat acum când trăiește și el din amintiri, ca și ceilalți de o seamă cu el. În ceea ce privește fiul, am sperat totdeauna că va călca pe urmele tatălui său pe gazon, dar a fost o dezamăgire și nu merită „laude” pe pe tema asta ! Îmi pare însă rău că Tudorel Stoica a făcut „tripletă” cu Victor Pițurcă și Marius Lăcătuș ca sa transforme renumele echipei pentru care au transpirat din greu cândva într-o țintă a răutăților pentru cei înecați de oftică datorită lipsei unor performanțe asemănătoare ... Nici mie nu-mi pare bine că formația care mi-a bucurat sufletul a ajuns jucăria lui G. Becali, însă asta nu-mi dă dreptul să uit (datorită uneltirilor unui „domn Talpan”) că echipa asta a fost tot ce a avut mai frumos și performant fotbalul autohton !Echipa asta, nu una înființată ... mâine !!!

1615275382087697
Yuri Firsov  •  20 Aprilie 2017, 08:55

FLACAUL ASTA ORI NU-SI LUASE ""PORTIA DE PRAFURI""SI DE WHISKY , ORI LUASE PREA MULT ATUNCI CAND A VORBIT!!!II II dau un sfat lui si mai ales celui care trebuia sa aibe grija de el ,lui T.STOICA:""CIOCUL MIC""CA VA FACETI DE RAS CU FIECARE IESIRE ""IN PRESA""!!!PACAT DE TINE TUDORELE SI PACAT DE FIUL TAU LA CE TALENT A AVUT SI....A IESIT? UN DROGAT SI UN ALCOOLIC!!!CREZI MAI TUTDORELE CA NU AI NICI O VINA?????

Vezi toate comentariile (124)
Comentează