FOTBAL  »  Superliga  »  PLECĂRI

Primul om de bază de la Petrolul care anunță: "Plec, nu mai pot" » Și Stoichiță e pe picior de plecare. Patronul confirmă

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2015 21:36

Peterson Pecanha a anunțat că va pleca de la Petrolul în această iarnă. Brazilianul a vorbit deja cu oamenii din conducere și decizia este luată.

"Pentru mine este limita. Am cerut să fiu lăsat să plec. Am vorbit deja cu oamenii din conducere. Vreau să plec, eu nu mai pot", a zis portarul pentru DigiSport.

De asemenea, și Mihai Stoichiță este aproape să plece de la Petrolul. Acest lucru a fost confirmat de patronul Dan Capră.

"Voi vorbi cu el în seara asta. O să luăm o decizie. Nu sînt sigur de mine dacă ajung acasă, cum să fiu sigur de postul lui Stoichiță".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
821251504618379
Doru Sandu  •  21 Decembrie 2015, 11:52

La petrolu trebuie schimbata toata linia de aparare cu asta trebuie inceputa restructurarea ,trebuie sa recunoastem ca pesania a prins cel mai prost sezon ,iar despre sumaher cred ca trebuie lasat sa mai faca practica daca vrem sa avem o sansa sa ramanem in liga

1669672916589896
Costica Stefanovici  •  21 Decembrie 2015, 07:19

Petrolul a fost furata de arbitri.Pacat de stadion.

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  20 Decembrie 2015, 22:28

Pcat ca pleaca Pesanha,in schimb faptul ca Stoichita ar putea pleca si el este o veste foarte buna. Petrolul nu a jucat nimic cu el pe banca,nu este mai putin adevarat ca Petrolul are si cel mai slab lot in opinia mea. Insa cu Selymes tot se mai vedeao o idee de joc,mare eroare ca a fost demis.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează