FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPĂ NOUĂ

Primul pas pentru noua echipă a Oțelului! Fanii au avut o contribuție decisivă

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2016 21:11

Suporterii gălățeni au pus bazele proiectului SC Oțelul Galați, care a căpătat astăzi personalitate juridică, primul pas pentru înființarea unei noi echipe.

În continuare, fanii Oțelului vor să deschidă un cont în bancă și să facă toată formalitățile pentru ca noul club să poată emite chitanțe pentru toți banii primiți, precum și crearea unor carduri de membru socios, se arată într-un comunicat.

Noua echipă se va numi Suporter Club Oțelul Galați și va fi organizată pe model socios. Ministrul Justiției și-a dat deja acordul pentru noua denumire, iar suporterii au votat și noua siglă a echipei.

Oțelul Galați a intrat în procedura de faliment pe 1 aprilie, la câteva zile după ce echipa retrogradase oficial în Liga a 3-a. Fosta campiooană a României a început să aibă probleme din septembrie 2012, când echipa a fost preluată de Dan Adamescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
fcotelulgalati
fcotelulgalati  •  23 Iulie 2016, 20:00
Postat de adicn pe 20 Iulie 2016, 08:56

Răspunsul e în faptul că Oțelul s-a desființat, amice...

Altii l-au desfiintat amice. De fiecare data acuzatii fara argumente. Ba mai mult Timisoara si Vaslui s-au desfiintat cu mult inainte

adicn
adicn  •  20 Iulie 2016, 08:56
Postat de fcotelulgalati pe 19 Iulie 2016, 22:27

Adu-ti aminte de ultimul meci de la Galati cu Timisoara. Cu cine au tras arbitrii pe fata de au recunoscut pana si timisorenii? Adu-ti aminte de sprijinul pe fata data de Dumitru Dragomir finului sau care era presedinte la Poli. Compara apoi cine e in puscarie si cine e liber si ai raspunsul exact la toate intrebarile tale.

Răspunsul e în faptul că Oțelul s-a desființat, amice...

1234877583212150
Vali Sindrila  •  19 Iulie 2016, 23:47

Tatar alexandru ioan.eu prietene dute si lasane ca nu avem nevoie d amintirile tale .in primul rand otelul daca a castigat campionatul lau castigat pa merit in ultima etapa au jucat cu trofeul pa masa .2 eu cred ca ori ce echipa din liga 1 care sa batut la campionat a fost ajutata d arbitri asa ca lasane frate cu invidia ta .c vrei sami spui ca steaua astra panduri nau fost ajutate d arbitri sezonul trecut.asa ca eu t intlg ca esti cam redus la minte dar gandestete ca poate iti citeste maicata comentariul si nui vina sa creada ce prost a facut.otelul nu moare .forza galati.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close