FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Primul stelist care e sigur de plecare! Va merge într-un campionat de top: "Negociem deja cu o echipă din Germania și una în Franța"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2016 21:09

Nicandro Breeveld a fost reprimit la antrenamentele Stelei de la Domnești, însă la vară va pleca din postura de jucător liber de contract. 

"Breeveld îşi va respecta contractul şi va rămâne la Steaua până în vară. Era normal ca el să fie reprimit în lotul echipei. Nu poţi să plăteşti un jucător şi să nu îl foloseşti.

El a jucat mereu bine atunci când a fost introdus pe teren şi este pregătit să joace. Va da 100% pe teren dacă cei din conducerea Stelei vor dori să îl folosească. În vară o să decidă ceea ce îşi doreşte să facă pe viitor, când îi expiră contractul!

Sântem în negocieri cu o echipă din Germania şi una din Franţa", a spus Daniel Cărbunescu, impresarul lui Breeveld pentru Fanatik.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
chromophobia
chromophobia  •  02 Martie 2016, 08:17

Pai daca a jucat mereu bine cand a fost introdus,de ce l-ati expediat?

chromophobia
chromophobia  •  02 Martie 2016, 08:16

Sa plece ca e praf

iobag
iobag  •  02 Martie 2016, 00:54

Semeni cu salman khan

Vezi toate comentariile (22)
Comentează