FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primul transfer

Articol de - Publicat vineri, 25 aprilie 2008 00:00

Dinamo s-a înţeles cu Poli Timişoara pentru transferul lui Andrei Cristea şi a obţinut şi acordul atacantului.

Roş-albii au mutat primii pe piaţa transferurilor: s-au înţeles cu Poli Timişoara pentru aducerea în Ştefan cel Mare a atacantului Andrei Cristea! Suma: 800.000 de euro.

Fot­ba­listul a fost dorit insistent de către Mircea Rednic, iar şefii dinamovişti s-au mişcat rapid ca să cadă la învoială cu bănăţenii. Avîndu-se acordul alb-violeţilor, s-a luat legătura şi cu vîrful de 24 de ani, care a fost impresionat de interesul arătat de către dina­movişti, el dîndu-şi acordul pentru a sosi din vară în Ştefan cel Mare. Mai lipseşte doar semnătura lui Andrei, care va fi obţinută după ultima etapă a campionatului.

Andrei este fotbalistul Timi­şoarei, dar din luna ianuarie a acestui an a fost împrumutat la Poli Iaşi. Anul 2008 a fost darnic cu jucătorul moldovean, care a marcat 6 goluri în 10 meciuri.

Conform mediei notelor repor­terilor Gazetei în acest an, Andrei este al treilea jucător din Liga I, după Daniel Coman (Rapid) şi Costea (U Craiova).

“Eu mai am trei meciuri de jucat la Iaşi, apoi vom vedea ce va fi cu Dinamo. Mă interesează acum doar să-mi fac datoria pentru Iaşi”
Andrei Cristea atacant Poli Iaşi

3goluri împotriva lui Dinamo a reuşit Andrei Cristea în 8 meciuri, cîte unul cînd era la Steaua, Poli Timişoara şi Poli Iaşi, toate marcate în Ştefan cel Mare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
 •  25 Aprilie 2008, 23:52

Desi mai are contract pina in vara anului viitor cu Inverness, Marius Niculae va ajunge, cel mai probabil, la Dinamo imediat dupa terminarea acestui sezon. Oficialii scotieni nu ii mai pot plati salariul lunar al atacantului, cifrat la 16.000 de lire sterline, iar despartirea de Inverness este iminenta, anunta Atac. „Marius Niculae este pe lista de achizitii din vara. Mai sint multi alti jucatori pe care vrem sa ii aducem la Dinamo”, a spus Cornel Dinu.

 •  25 Aprilie 2008, 21:31

sunt stelist si am ajuns sa-i compatimesc pe suporterii dinamovisti.sau mai bine NU!!!asa le treb sa ia toate terminatii care au jucat la steaua si zic ca ei sunt cei mai buni.de ce nu pleaca dica goian radoi la dinamo ?ei sunt fotbalisti.dinamo ia numai rebuturi de la noi.bv borcea:))))))))))))))))))))))))))))))))))

 •  25 Aprilie 2008, 19:58

ma bucur pt dinamo iarasi va luati teapa veniti la timisoara ca mai avem vedete precum aliuta,ganea,abiodun,etc luatii pe totii boiilor

Vezi toate comentariile (57)
Comentează
Close