FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Primul transfer al iernii în Ghencea » Steaua şi-a luat atacant! UPDATE Cum comentează Reghe

Articol de GSP - Publicat luni, 30 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 30 decembrie 2013 18:20

UPDATE 18:10 Laurenţiu Reghecampf n-a confirmat că Steaua a realizat deja transferul lui Tîrnovan, dar recunoaşte că-şi doreşte acest lucru.

"Nu este important ce zice agentul jucătorului. E un jucător pe care ni-l dorim, dar aşteptaţi să vă confirme un oficial al clubului, pînă atunci nu este nimic clar", a spus Reghecampf la sportro.

-------------

Steaua a reuşit să bifeze primul transfer al iernii, cumpărînd un atacant, care ar urma să se bată cu Stefan Nikolici, Federico Piovaccari şi Pantelis Kapetanos pentru un loc în echipa de start.

Conform Fanatik, "roş-albaştrii" au ajuns la o înţelegere cu Viitorul pentru a-l transfera definitiv pe vîrful Alexandru Tîrnovan. La numai 18 ani, atacantul a fost împrumutat în acest sezon, evoluînd în echipa de UEFA Youth League a Stelei, unde a şi marcat un gol. Laurenţiu Reghecampf i-a oferit o şansă şi la prima echipă, la meciul de Cupa României cu Oţelul Galaţi, 2-0, partidă în care tînărul jucător a şi reuşit să înscrie.

Sursa citată susţine că echipa lui Reghe a scos din buzunar 300.000 de euro pentru afacere, iar Viitorul va mai primi şi 20% din suma unui viitor transfer. Jucătorul ar fi parat o înţelegere pe cinci ani cu Steaua.

Tîrnovan a fost împrumutat în acest tur de la Academia "Gheorghe Hagi", alături de Robert Hodorogea, Alexandru Mitriţă, Adrian Boitoş, Bogdan Vasile şi Daniel Gheorghe, pentru a întări echipa de juniori, care a obţinut 5 puncte în grupele UEFA Youth League.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (67)
san_lorenzo
san_lorenzo  •  31 Decembrie 2013, 15:50
Postat de radu.de.la.faru pe 31 Decembrie 2013, 13:31

unde sunt transferurile senzationale ale stelei ??? TARNOVAN , auziti ce transfer de marca au facut :))) UITATIVA la PETROLUL si ASTRA luati lecti !!! :)))

Ebine ca nu luam "lecti" de la tine , domnule far si din constanta.... Si cum ar zice un mare om in viata ..ce te ...pe tine de steaua si transferurile ei ??? Faru / si din constanta / l-a transferat cumva pe Ronaldo si nu stim noi ??? A draq capra vecinului, nu ?

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  31 Decembrie 2013, 13:31

unde sunt transferurile senzationale ale stelei ??? TARNOVAN , auziti ce transfer de marca au facut :))) UITATIVA la PETROLUL si ASTRA luati lecti !!! :)))

iulian099
iulian099  •  30 Decembrie 2013, 20:59

Iar a inceput gsp sa manance rahat pt rating. De fapt, nu cred ca s-a oprit niciodata :)))

Vezi toate comentariile (67)
Comentează
Close