FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primul transfer din era Mulţescu » L-au convins pe Vitinha!

Vitinha n-a reuşit să se impună la Ludogoreţ, unde a jucat doar 14 meciuri în două sezoane
Vitinha n-a reuşit să se impună la Ludogoreţ, unde a jucat doar 14 meciuri în două sezoane

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 08 iunie 2013 09:35

Dinamoviştii s-au înţeles verbal cu fundaşul stînga al lui Ludogoreţ şi susţin că acesta va semna după ce se va elibera de bulgari.

Ieri, s-a oficializat transferul lui Valentin Lazăr cu Dinamo, mijlocaşul dreapta de 23 de ani semnînd un contract pe 5 sezoane la insistenţele lui Mulţescu, antrenor care îl cunoaşte din 2011, pe cînd antrena Sportul.

Roş-albii vor să continue campania de achiziţii, iar postul care trebuie acoperit urgent este cel de fundaş stînga. Lui Nicolae Muşat i-a expirat acordul cu roş-albii, iar oferta făcută de Dinamo, 4.000 de euro lunar, plus bonusuri de performanţă, nu-i pe placul fotbalistului de 26 de ani, care mai are oferte din Liga 1 şi din străinătate.

În aceste condiţii, şefii l-au acontat pe Vitinha, actualul jucător al campioanei Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad. Portughezul de 27 de ani, care a mai jucat în România pentru CFR Cluj, Otopeni, Unirea Alba Iulia şi Concordia Chiajna, s-a văzut cu şefii lui Dinamo şi a ajuns la un acord verbal cu aceştia.

Acum, Vitinha, care a jucat doar patru meciuri în ultimul sezon pentru Ludogoreţ, trebuie să se înţeleagă cu bulgarii asupra rezilierii contractului, care îi expiră în iunie 2015. Dacă totul va decurge în favoarea roş-albilor, lusitanul ar urma să semneze un acord pe trei sezoane săptămîna viitoare.

600.000 de euro e cota de piaţă a lui Vitinha, conform site-ului specializat transfermarkt.de

"Lazăr şi Joel Thomas sînt doar doi dintre jucătorii pe care ni i-am dorit. Acum vorbim doar de ei, poate găsim şi ceva mai bun" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Probleme cu Severinul
Antonio Asanovici, stoper, 19 ani, şi Mirza Hasanovici, mijlocaş defensiv, 22 de ani, s-au înţeles cu Dinamo, însă transferurile nu sînt oficializate momentan, întrucît Severinul susţine că aceştia mai au contract cu clubul încă un an şi vor să-i reclame pe "cîini" la LPF. Cei doi susţin că nu şi-au mai primit salariile de 5 luni şi că pot deveni oricînd liberi de contract! De la aceeaşi echipă, roş-albii s-au înţeles cu Joel Thomas şi speră să obţină şi semnătura stoperului Alexandre Durimel, 23 de ani.

Azi, toţi "cîinii" la nuntă
Vestiarul lui Dinamo se împarte azi în două. Fostul dinamovist Adrian Scarlatache are nuntă în Bucureşti, la care sînt invitaţi, printre alţii, Cătălin Munteanu, Mărgăritescu, Pulhac şi Muşat, iar la Timişoara, Axente îşi pune pirostriile, naş fiindu-i Srgian Luchin.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (68)
golf
golf  •  09 Iunie 2013, 15:29

4000 euro la ce a aratat mi se pare prea mult. Vorba celor batrani, prost e cine da nu cine cere.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  08 Iunie 2013, 14:48

4000, plus bonusuri, este super de ajuns pentru valoarea lui Musat, nu ii convine , la revedere !

marian79iulian
marian79iulian  •  08 Iunie 2013, 14:24

vad ca dupa nici jumatate de sezon, i-au crescut pretentiile si lui musat!!! ...daca stirea o fi reala!! daca e asa, sa plece sanatos! 4000 euro salariul lunar e si asa destul de mult pt romania!

Vezi toate comentariile (68)
Comentează