FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Primul transfer făcut de Mircea Rednic la Poli Iași: Răzvan Grădinaru, fostul jucător al lui FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 14:18

Răzvan Grădinaru (24 de ani, mijlocaș ofensiv) este primul transfer făcut de Mircea Rednic, 57 de ani, de la venirea pe banca lui Poli Iași.

„Am venit să îmi fac treaba cât mai bine şi să ajut echipa cât pot de mult. E clar, în Cupă e nevoie şi de şansă, e un singur meci, iar în campionat este mai uşor, pentru că sunt mai multe partide, deci poţi să mai faci şi greşeli.

Dar sperăm să nu facem, să fie totul bine şi să ne îndeplinim obiectivul. Cred că e uşor să ajungem acolo pentru că, din ce ştiu şi eu, este o echipă experimentată, bună, cu jucători de calitate care au jucat în play-off şi care și-au atins obiectivele de fiecare dată. Nu cred că va fi asta o problemă şi sperăm să atingem acest obiectiv, chiar să îl depăşim dacă se poate", a declarat Grădinaru, potrivit TV Telekom Sport.

Răzvan Grădinaru, primul transfer făcut de Mircea Rednic la Poli Iași

Primul transfer făcut de Mircea Rednic la Poli Iași: Răzvan Grădinaru, fostul jucător al lui FCSB

Răzvan Grădinaru, într-un duel cu Mattia Montini

Grădinaru a jucat în ultimii 3 ani și jumătate la Concordia Chiajna, formație de care s-a despărțit în această iarna. 

Mijlocașul are două titluri cu FCSB, echipa la care a debutat în Liga 1, după ce a terminat junioratul în Ghencea. Acesta are 10 meciuri la prima echipă a roș-albaștrilor. De asemenea, Răzvan a jucat fotbal și în „Ștefan cel Mare”, la juniorii lui Dinamo, vreme de doi ani.

6 goluriși 11 pase decisive a reușit Grădinaru la Chiajna, în 134 de meciuri oficiale

vezi și:

România, într-o situație unică: primele două naționale au selecționeri FĂRĂ Licență PRO!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  11 Ianuarie 2020, 18:23
Postat de Popa Lucian pe 11 Ianuarie 2020, 17:42

Un jucator de liga a doua, nu s-a remarcat cu nimic la nicio echipa. Nu e deloc peste ce avem noi deja. Il pot compara cu Popadiuc un alt jucator inutil....

+ ca e si cel mai *** fotbalist (in activitate) care joaca in Liga 1.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10209899427152560
Popa Lucian  •  11 Ianuarie 2020, 17:42

Un jucator de liga a doua, nu s-a remarcat cu nimic la nicio echipa. Nu e deloc peste ce avem noi deja. Il pot compara cu Popadiuc un alt jucator inutil....

mario_rdfe
mario_rdfe  •  11 Ianuarie 2020, 16:46

Nea Mircea nu rezista doua luni la iasi. il alunga aia cu scandal. stim cu toti ca o sa aduca jucatori care sa semneze cu Luana, comisioane, etc..cand a semnat cu Dinamo acum cativa ani, echipa aia cu gnohere, etc..stateam tot timpul cu frica sa nu cumva sa plece daca are oferta din Belgia, nu imi venea sa cred ca a venit la noi, dupa ce antrenase pe bani multi in belgia sau pe alte continente...insa,nu a putut renunta la chestia asta cu , comisioanele si sa o ajute pe Luana..a fost luat la ochi si prin belgia si iata, a ajuns la iasi !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close