FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Principalul argument al lui Becali în solicitarea de a ieşi din închisoare: "Eliberaţi-mă! Altfel, dispare un simbol naţional"

Articol de - Publicat sambata, 08 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 07 iunie 2013 22:45

Avocaţii au redactat un text în care prezintă poziţia lui Gigi: "Fără mine, Steaua e afectată şi va exista un impact negativ asupra a milioane de fani".

Gigi Becali n-a ştiut cine a executat penalty-urile Stelei în finala de la Sevilla '86 atunci cînd a fost întrebat în urmă cu vreo 6-7 ani, dar azi invocă performanţa de atunci în cererea pe care avocaţii săi au făcut-o ieri şi în care solicită eliberarea din închisoare.

"Performanţele Stelei justifică eliberarea mea"
" Steaua a fost prima echipă din estul Europei şi singura din România care a cîştigat CCE şi a doua echipă est-europeană şi tot singura din România care are în palmares şi Supercupa Europei. Toate aceste performanţe justifică în mod cert necesitatea asigurării de către mine a continuităţii finanţării prin asigurarea în perioada întreruperii pedepsei a modalităţii de ajutor financiar şi prin identificarea şi împuternicirea unei persoane care să mă poată substitui pe durata absenţei mele, în caz contrar echipa fiind într-un real pericol, existînd posibilitatea dispariţiei unui simbol naţional care face cinste României peste hotare", a scris Becali în solicitare.

"Impact negativ pentru 4 milioane de suporteri"
"Am finanţat Steaua cu sume importante, între 2002 şi 2010, încheind un număr de peste 82 de contracte de împrumut pe care le anexez prezentei cereri, sume cu care echipa a făcut performanţe. Este de notorietate că sînt unicul finanţator al echipei Steaua Bucureşti, iar imposibilitatea mea de a asigura finanţarea clubului pentru perioada detenţiei pe care urmează să o execut va duce la scăderea performanţelor acesteia sau chiar la dispariţia sa. Astfel s-ar produce un impact negativ asupra a peste 4 milioane de suporteri activi, iar imaginea României ar avea mult de suferit, ştiut fiind faptul că fotbalul este cel mai bun ambasador", mai scrie în solicitare.

"Jucătorii Stelei au nevoie de sprijin financiar, întrucît la acest moment clubul este în imposibilitatea de a asigura o bună desfăşurare a procesului de pregătire, neavînd surse de finanţare pentru a acoperi cheltuielile ocazionate de turneele de pregătire" (Gigi Becali, în cererea de a fi eliberat din închisoare)

"Steaua nu va avea nici o problemă fără mine pentru că se autofinanţează. Oricum de doi-trei ani eu n-am mai băgat nici un ban" (Gigi Becali, în ziua în care a intrat în închisoare)

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (373)
imodric
imodric  •  09 Iunie 2013, 22:35

e tare argumentul ciobanului ! Justitia deja e impresionata pana la lacrimi !

luisharcsa
luisharcsa  •  09 Iunie 2013, 13:35

Pai prostu a recunoscut ca este unicul care finanteaza steaua,in consecinta mm-ul nu mai poate sa apere steaua zicand ca berebecalu nu are nicio legatura cu steaua.

detoatepttoti
detoatepttoti  •  08 Iunie 2013, 22:32

vrea si el la plaja vara asta

Vezi toate comentariile (373)
Comentează
Close