FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

"Principalul" lui Atletico Madrid B îi dă un sfat "Regelui": "Ar fi mai bine pentru Ianis să crească departe de Gică!"

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 18 ianuarie 2015 14:11

Carlos Sanchez Aguiar, antrenorul echipei secunde a campioanei Spaniei, Atletico Madrid, a acordat un interviu Gazetei Sporturilor, care poate fi citit în ediţia tipărită de azi şi în platforma digitală.

Iată cele mai interesante replici ale acestuia din dialogul publicat azi în GSP:

648173-arrow.png "Mi-a atras atenţia unul dintre jucătorii Stelei, Sînmărtean. Din păcate, are o vîrstă deja... Este genul de fotbalist care ar fi făcut faţă în prima ligă spaniolă fără probleme. Poate nu la Real Madrid, Barcelona sau Atletico Madrid, însă la restul formaţiilor ar fi avut loc în primul «11»"

648173-arrow.png "Probabil că Ianis Hagi are un antrenor bun în tatăl său, deşi eu consider că ar fi mai bine ca taţii să se îndepărteze de copiii lor şi să îi lase să se descurce singuri. Puştii se pot maturiza mai repede departe de influenţa părinţilor"

648173-arrow.png "Sînt vreo 2-3 jucători români care ne-au atras atenţia, dar aş prefera să nu dau nume ca să nu se supere ceilalţi. Raoul Baicu, de exemplu, e un băiat cu mult potenţial, care iese în evidenţă prin calităţile fizice pe care le-a dobîndit prematur. Momentan este la nivelul în care asimilează multe lucruri"

Interviul integral poate fi citit în ediţia tipărită şi în platforma digitală!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
polistul68
polistul68  •  19 Ianuarie 2015, 15:25
Postat de kilimanjaro pe 18 Ianuarie 2015, 19:18

Hahahahahahahaha... Parca-l pe ianis la 45 de ani, inca speranta, cum inca isi cauta echipa prin campionatul feroce al Bunghichistanului :)))))))))))))))))))))))

Astea sunt rautacisme....deja il judecam pe acest copil, care deja are o povara...ca Hagi e tac-su, si vesnic va fi comparat. Si eu cred ca ar fi bine pt el sa plece, sicner, cu tot respectul pt fotbalistul hagi, nu il vad un mare antrnor..si nicidecum mare crescator de talente... P.S. Pt cei ce ma vor "ataca"..i rog doar atit..spune-ti-mi concret, ce "talent"( adica un jucator BUN, care sa joace constant la o echipaserioasa) a iesit din mina lui Hagi ?

1745flo
1745flo  •  18 Ianuarie 2015, 20:50

antrenorului echipei secunde a nu stiu carei echipe i se rupe de gica hagi si de fi-su! numai inventii!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  18 Ianuarie 2015, 19:18
Postat de ovidiu_3003 pe 18 Ianuarie 2015, 14:55

...Hagi este un mare antrenor...el stie ce i mai bine pentru fiul sau...

Hahahahahahahaha... Parca-l pe ianis la 45 de ani, inca speranta, cum inca isi cauta echipa prin campionatul feroce al Bunghichistanului :)))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează